League of Legends

Bude prokletí proti eSubě prolomeno?!

Prokletí proti eSubě zůstává stále neprolomeno. Doufejme, že prostředí ve Svitavách vše změní a kotel fanoušků nás potáhne dopředu.

 

O víkendu 24. – 25. 6. se v Praze v herně Re-load uskutečnila Topgaming LAN 2, na které ani náš tým nemohl chybět. V tomto turnaji jsme se ukázali s jedním hostem a to na pozici junglera. Na místo Sawyora nastoupil Daniel „Rasen“ Predajňa, který dříve hrával na pozici supporta například u eSuby. Právě proti celku eSuba jsme stanuli ve finále s odhodláním vrátit jim porážku z nedávného MSI Masters Cupu. Bohužel se pro nás obě finálové hry vyvíjely naprosto katastrofálně a nedokázali jsme se ani jednou udržet déle než dvacet minut. Z Topgaming LAN jsme si tedy odvezli druhé místo.

 

 

V úterý 27. 6. nás poté čekal Tiebreaker zápas opět proti celku eSuby. Vítěz tohoto klání si zajistil první seed na Hitpoint Finals ve Svitavách. Ani tentokrát jsme naše prokletí nedokázali prolomit. Hra sice nevypadala ze začátku nijak špatně a drželi jsme se soupeřem krok, pak ale opět zaúřadovali hráči soupeřícího celku a podařilo se jim i tentokrát zvítězit. Pro nás to tedy znamená jediné. V semifinále se utkáme s týmem eXtatus, se kterým máme v této sezóně více než pozitivní bilanci a budeme jen doufat, že ji navýšíme.

Poslední tým který si zařídil účast na Hitpoint Finals se stal tým, kterému nikdo na začátku ligy asi moc nevěřil. Řeč je o týmu Play With Soul, který si dokázal poradit s týmem Cyber Gaming v poměru 2:1 a zařídili si tak postup do Svitav, kde se v semifinále střetne s eSubou. Nutno říct, že tato série byla opravdu velice napínavá a mohli jsme v ní sledovat krásné League of Legends momenty.