MSIPartneři

MSI GE62 CAMO SQUAD S EXKLUZIVNÍM BUNDLEM!

Digitální kamufláž v herním světě? Je zde horká novinka tohoto léta za akční cenu, kterou si exkluzivně pořídíte na Alza.cz. Jde o první vojensky-tématizovanou mašinu MSI GE62 Camo Squad Limited Edition.

Pokud nejste z „cukru“ a toužíte po stylu s výkonem, pak je tento stroj určen právě vám. Jeho maskáčový povrch si bezpochyby zamilujete. Právě teď je notebook GE62 Camo Squad Limited Edition v nabídce s exkluzivním bundlem balíčkem za cenu 39 990 Kč.

GE62 CAMO SQUAD S GRAFIKOU GEFORCE GTX 1050 TI

Notebook GE62 Camo Squad Limited Edition je vybaven procesorem Intel Core i7, grafickou kartou NVIDIA GEFORCE GTX 1050 Ti, 16 GB operační paměti RAM a 128GB M.2 SSD. Bohatá je i nabídka I/O portů, která zahrnuje HDMI, Mini Display Port, USB typu C, 2x USB 3.0, USB 2.0, audio konektory a čtečku SD karet.

CO JE V BUNDLE BALÍČKU CAMO SQUAD?

Jedinečný bundle pro intenzivnější zážitek obsahuje hru Tom Clancys Ghost Recon® Wildlands, Season Pass a 4 doplňky: Camo batoh, sportovní láhev na vodu, Ghost Recon psí známky a Camo podložka pod myš.

JAK SI NOTEBOOK VEDE V NOVÝCH HRÁCH

PŘIPRAVEN NA DIVOČINU?

Zda jste vojenský nadšenec nebo hráč, s GE62 Camo Squad a jeho jedinečnými výkony zvládnete i ty největší výzvy. Více informací naleznete na oficiální webové stránce MSI.

MSI Camo Squad: https://www.alza.cz/msi-ge62vr-6rf?dq=4842047
MSI Camo Squad Products: https://cz.msi.com/Landing/ge62-camo-squad 
MSI Camo Squad video: https://youtu.be/hqOybIdMRpE 
MSI official website: https://www.msi.com/
MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIHQFANCLUB