League of Legends

Stříbrné Hitpoint Finals 12 je za námi!

I přes neskutečnou podporu fanoušků se nám nepodařilo dokráčet k titulu, ale ostudu jsme rozhodně neudělali.

 

O víkendu 1. – 2. 7. se ve Svitavách odehrálo Hitpoint Finals 12, kam jsme dorazili s naším League of Legends týmem v plné síle a byli připraveni předvést co nejlepší výkony. Už při nástupu na stage se svitavský kotel probudil a připravil nám naprosto neuvěřitelnou atmosféru, při které běhal mráz po zádech. Můžeme s naprostým klidem říct, že publikum bylo našim šestým hráčem a kdo čekal, že největší podporu bude mít Herdyn a jeho tým Play With Soul, tak není pochyb o tom, že naši fanoušci se těm jejich minimálně rovnali.

V sobotu po obědě jsme nastoupili do semifinále proti týmu eXtatus. V této sérii jsme potvrdili příznivou bilanci pro náš tým a odnesli si vítězství 2:0 a postup do nedělního finále. Ve druhém semifinále se utkaly týmy eSuba a Play With Soul. Esuba potvrdila veškeré predikce a bez problémů postoupila do finále. PWS nepomohla ani hlasitá podpora fanoušků, ale i tak se nemají rozhodně za co stydět.

 

 

V neděli se pak začalo soubojem o 3. místo mezi eXtatusem a Play With Soul. Asi málokdo by favorizoval někoho jiného než tým eXtatus, ovšem to, co potom přišlo bylo naprosto šílené a Herdyn svůj návrat na stage do Fabriky dokázal oslavit vítězstvím 2:0 a jeho tým si tím pádem odnesl bronzové medaile a dlouhou dobu tento tým nejspíše zůstane největším překvapením Finals.

Po technických problémech se servery jsme i my nastoupili ještě před půlnocí k finálovému zápasu proti eSubě. I přes to, kolik bylo hodin, tak svitavský kotel opět nezklamal a dočkali jsme se hlasité podpory fanoušků. První hra se pro nás nevyvíjela vůbec dobře, a prohráli jsme ji celkem rychle. Většina komentátorů či analistů už nás odepisovala. My jsme se ovšem dokázali vzchopit a předvést, že ani eSuba není neporazitelná a získali jsme druhou hru, což znamenalo, že nás čekala poslední rozhodující bitva. Pár minut po půlnoci tedy začal nejdůležitější boj letních Finals. Prali jsme se jak draci, dávali do toho všechno, fanoušci si vykřičeli hlasivky, ale ani tak to na první místo nestačilo. V jednu hodinu ráno byl konec a my jsme si odnášeli stříbrné medaile.

 

I přes to, že jsme nevyhráli, tak nemůžeme říct, že bychom udělali ostudu. Snažili jsme se na maximum, ale eSuba byla i tentokrát nad naše síly. Závěrem bychom chtěli poděkovat našim fanouškům, kteří nás podporovali i když jsme prohráli. Velké dík také patří všem našim partnerům, bez kterých bychom se nemohli podílet na této akci! Příště se vrátíme silnější!