Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO sekce na PG Way s obměněnou sestavou

Již tento čtvrtek vyrážíme směr Trnava na Slovensko, kde budeme bojovat na PG Way o ty posty nejvyšší. CS:GO sekce po neúspěšné jarní části si bude chtít nyní napravit renomé a začít zase atakovat stupně vítězů. S tím, že chceme aby jsme dosáhli nejlepších výsledků, tak jsme byly nuceni před tímto offline eventem udělat jednu změnu v soupisce.

S týmem se loučí Beastik, který dostal možnost se profesionálně věnovat fotbalu a je tak tedy pochopitelné, že čas na trénink nebyl takový, který byl potřeba, před nadcházejícími akcemi. Beastika nahradí v soupisce tMs1k, který s týmem už několik dní trénuje a trenér týmu Forji věří, že toto bude nejlepší řešení a tým tak podá ten nejlepší výkon.

 

Vyjádření kapitána týmu Tomkeejse.

Ačkoliv z toho nejsem úplně nadšenej, tak tu máme další změnu v sestavě ! Bohužel se s námi loučí skvělý hráč Beastik. Dostal nabídku, která se jen tak neodmítá. Hrát fotbal na vyšší úrovni, kde už za to bude finančně ohodnocen, ale bohužel už by mu nezbyl čas na tým. Sebastianovo rozhodnutí všichni plně respektujeme a proto jsme byli nuceni si najít náhradu. Naším pátým střelcem se stává Tomáš “tMs1K“ Zelenka. Už ve čtvrtek vyrážíme směr Trnava, kde se utkáme se špičkou naší scéně na PGAWY ! Pevně doufám, že se po takový době dostaneme na vítěznou vlnu a nepojedeme domů s prázdnou.

Aktuální soupiska

  • Tomáš ‚tomkeejs‘ Tomka
  • Ondřej ‚EYO‘ Šťastný
  • Martin ‚MAXX‘ Smolár
  • Tomáš ‚tMs1k‘ Zelenka
  • Petr ‚Shad‘ Němeček
  • Matej ‚forji‘ Kmiť – trenér