Clash Royale

Odchod jednoho, příchod druhého!

Změny v naší Clash Royale sekci nejsou stále u konce! Nedávno jsme vás informovali o odchodu tří hráčů a dnes odchází další!

Před pár dny byla zveřejněna informace, že tým opouští Tuca, Pepis a Jen Íík. To samozřejmě rozvinulo vášnivou debatu o tom, zda se k našemu týmu nepřipojí Mishkin, který nedávno opustil konkurenční tým. Tuto spekulaci musíme vyvrátit, protože Mishkin se skutečně nepřipojí k našemu týmu.

Naopak náš tým opouští NOW, který v Inside Games působil opravdu jen chvíli, ale byl pro nás velkou posilou. Důvodem jeho odchodu je konkurenční tým našeho bývalého hráče Pepise. Bude nyní hájit barvy tohoto týmu, stejně jako dalších asi 20 CR hráčů, kteří byli do tohoto týmu naverbováni.

My však na nic nečekáme a tento odchod jsme ihned nahradili hráčem, kterého na scéně každý moc dobře zná. Naším novým hráčem je Jakub „Jo“ Bydžovský!

„Ahoj, jmenuji se Jakub Bydžovský a je mi 26 let. Jsem velmi rád za příležitost hrát za jeden z nejlepších týmů na Česko-Slovenské scéně. Mezi mé nejoblíbenější karty patří Hog Rider s Rocketou. Strašně silná kombinace na útok. Můj cíl pro tento rok je vyhrát MČR nebo alespoň minimálně navázat na minulý rok, kde jsem se dostal do semifinále. Děkuji, Jo, Inside Games“

Momentální soupiska CR sekce

Kapitán
Vladimír „Taťka“ Vítek

Hráči
Michal „Fallenreject“ Pročko
Lukáš „Sirios“ Svoboda
Jakub „Jo“ Bydžovský

Kdo bude poslední naší posilou?