League of LegendsOzone Gaming

Vítáme nový LOL tým v čele s Freezem

Již delší dobu jste o naší LOL soupisce neslyšeli, ale tomu je nyní konec! Po rozpadu našeho posledního týmu jsme hledali adekvátní náhradu se kterou bychom letos mohli bojovat o titul mistrů ČR ve hře League of Legends! No nebudeme chodit dlouho kolem horké kaše a dovolte nám představit nový tým na podzimní část sezony, který je vedený zkušeným a nejznámějším českým hráčem League of Legends Alešem “ Freezem“ Kněžínkem.

LoL

Ten poskládal tým, který je plný zvučných jmen, mistrů České republiky a hlavně hráčů, kteří mají zkušenosti se zahraničním hraním. Na Topu se nám objeví mistr České republiky pro rok 2016 Cekutka. V lese můžete potkat Vinxena, který má za sebou angažmá v portugalském týmu. Midu pak dominuje Zoiren, ten bojoval tento rok v jarním splitu za slavné Gambit Gaming. Botlinku pak tvoří Freeze, který hrál  tu největší Evropskou a Americkou ligu, jeho parťákem bude Tarky, jenž hrál za německý tým Euronics gaming.  V týmu zůstává z předchozí soupisky pouze Necromartin, který pod iG odehrál hodně zápasů a rádi bychom využili jeho možnost, kdykoliv naskočit do zápasů a tréninku.

Coach týmu pak bude Tomáš Kněžínek, který vedl úspěšné i minulý rok svůj tým k zisku zlata na Mistrovství České republiky.

Soupiska týmu

  • TOP: Vladimír „Cekutka“ Mrkáček
  • JUNGLE: Marek „Vinxen“ Gardoň
  • MID: Michal „Zoiren“ Míka
  • ADC: Aleš „Freeze“ Kněžínek
  • SUPPORT: Jakub „Tarky“ Vaňkát
  • SUB: Martin „Necromartin“ Jucha

Coach: Tomáš Kněžínek

Hlavní partner týmu je výrobce špičkového herního vybavení Ozone Gaming         

Ozone