MSIPartneři

Nové MSI základní desky a další generace procesorů

Krok do nového gaming světa díky základním deskám MSI Z370 a šesti jádrovým procesorům Intel 8. generace je tu!

Společnost MSI připravila na procesory Intel 8. generace nové základní desky a vyzývá PC nadšence, aby společně s nimi vstoupili do nového gaming světa. Na základě Z370, MSI představí kompletní seznam desek ve třech segmentech: Enthusiast GAMING, Performance GAMING a Arsenal GAMING, které podporují procesory značky Intel se šesti jádry. Tyto modely jsou vybaveny jedinečnými funkcemi, se kterými se uspokojí každý nadšenec PC popřípadě profesionálních uživatelů.

Z370 GODLIKE GAMING

Představuje nový standard pro extrémní základní desky. Kvůli vynikajícímu designu neunikne žádnému oku hráče. Kromě skvělého vzhledu chladiče vás zaujme i osmnácti fázový design DrMOS PWM, který je připraven k rekordnímu přetaktování. Využívá špičkové komponenty Military Class V, aby dosáhl nejlepšího výkonu  a stability.

KILLER XTEND

První bezdrátová základní deska na světě, která má tři krát konektory Killer E2500 LAn a Wi-Fi adaptér Killer. Vedle správy šířky pásma, nyní můžete kombinovat vestavěný přepínač s bezdrátovým prodlužovačem a pohánět další zařízení v síti s využitím funkce Killer LAN.

XTREME AUDIO DAC

Základní deska platformy GODLIKE je vybavena externími duálními zvukovými procesory ALC1220 Hi-Fi, ESS AUDIO DAC převodníkem s vyhrazeným ESS zesilovačem, kondenzátory WIMA, 6,35mm výstupem pro sluchátka a to vše za zcela izolovaném designu PCB.  Může současně přehrávat dva různé zdroje zvuku. Zesílení přichází ze zadních a předních výstupů pro napájení sluchátek a prostorového zvuku. Pro lepší kvalitu prostorového zvuku je k dispozici technologie Nahimic 2+.

MAXIMÁLNÍ ULOŽIŠTĚ

Desja Z370 GODLIKE GAMING nabízí maximální možnosti připojení pro rychlé SSD na bázi PCI-Express NWM, pomocí třikrát integrovaného Turbo M.2 konektoru s chladičem M.2 Shield v2 a jedním konektorem U.2. Součástí balení je přídavná karta PCI-E M.2 Xpanderz-Z, která přidává další dva Turbo M.2 konektory na finální počet až pět kusů všechny s tepelným řešením M.2 Shield v2.

Z370 GAMING PRO CARBON AC: STYLOVÝ VÝKON

Základní deska nabízí neomezené možnosti přizpůsobení pomocí MSI Mystic Light. Také přichází s mnoha funkcemi, které jsou přizpůsobené tak, aby poskytovali hráčům nejlepší možný herní zážitek.

HERNÍ FUNKCE A RYCHLÉ PŘIPOJENÍ

Nová herní základní deska Z370 TOMAHAWK je vybavena řadou silných funkcí. Podpora Twin Turbo M.2 (32Gb/s) umožňuje hráčům připojit ultra rychlé paměťové zařízení pro in-game výhody díky technologii Intel® Optane ™ Memory Ready. Přináší navýšení výkonu pro hry přes paměti a uložiště. Nabízí neuvěřitelně vysokou rychlost USB díky ASMedia 3142 USB 3.1 Gen2. Program MSI Gaming LAN Manager od společnosti Intel automaticky třídí aplikace citlivé na latenci pro online hry.

Mezi další funkce desek MSI Z370 patří DDR4 Boost, Audio Boost a Lightning USB, které uspokojí všechny potřeby uživatelů. Pokud hráči budou chtít jiné desky, mohou sáhnout po desce Z370 KRAIT GAMING, Z370 GAMING M5, Z370 GAMING PLUS a nebo i mini-ITX modelu Z370l GAMING PRO CARBON AC.

MSI nabízí také modely řady PRO: Z370 SLI PLUS a Z370  PC PRO, které jsou speciálně určené pro designery a tvůrce obsahů, kteří potřebují nejvyšší výkon a stabilitu.

 

DOSTUPNÉ ZÁKLADNÍ DESKY MSI Z370

ENTHUSIAST GAMINGPERFORMANCE GAMINGARSENAL GAMINGPRO SERIES
Z370 GODLIKE GAMINGZ370 GAMING PPRO CARBON ACZ370 TOMAHAWKZ370 SLI PLUS
Z370 GAMING M5Z370 GAMING PRO CARBONZ370M MORTARZ370-A PRO
Z370l GAMING PRO CARBON ACZ370 PC PRO
Z370M GAMING PRO AC
Z370 KRAIT GAMING
Z370 GAMING PLUS