League of Legends

HITPOINT Masters 8 je tady!

Máme za sebou úvodní zápasy Hitpoint ligy a ty by se neobešly bez naší účasti. Naše soupiska je až na toplane stejná, jako ta, která nás bude reprezentovat na nadcházejícím Mistrovství České republiky. Na top se postaví opět náš dlouholetý hráč Martin „Necromartin“ Jucha, který tak vystřídá Cekutku, jenž jde pro tuto ligu hájit barvy celku eSuba.

Esuba bude jistě jedním z našich hlavních soupeřů společně s celkem eXtatus jejichž soupisku tvoří tři hráči, kteří ještě v létě reprezentovali naše barvy. Velkou změnou prošel i tým Play With Soul, který po úvodním kole vypadá ale velice silně a rozhodně se bude také prát o možnost zahrát si v prosinci ve Svitavách. Midlane opustil Ovdovovač a na jeho místo přišel náš bývalý reprezentant RusO, který se v úvodním duelu zdál ve skvělé formě. Na botu poté uvidíme Nardeuse, který v posledních letech hájil barvy zahraničních celků jako například Besiktas esport či PSG. Jeho supportem pak bude Kamilius, kterého jsme v létě mohli vidět v barvách eXtatusu.

V tabulce můžeme vidět všechny týmy, které se Hitpoint ligy účastní. Níže naleznete rozpis zápasů pro dnešní hrací den.

Zápasy budeme pečlivě sledovat a přinášet aktuální výsledky. Nezbývá nám nic jiného, než držet našim klukům palce abychom mohli v zimě rozjet ve Svitavách opět pořádný IG HYPE.

Zdroj: hitpoint.cz