Ozone GamingPartneři

Sluchátka OZONE EKHO H80.

Design, pohodlnost, kvalita. Tato i mnoho dalších slov by se hodila k povídání o těchto sluchátkách.

První věc, která asi každého při pohledu na tato sluchátka ohromí je nastavitelné LED podsvícení. K dispozici je 16.8 milionů barev v různých variacích záření, které si díky softwaru můžete nastavit dle libosti.

Díky pečlivě vybraným komponentům, které  zahrnují například impedanci na úrovni 32 ohmů a frekvenční odezvy 10 Hz až 20 kHz dosahují tato sluchátka vysoké zvukové kvality. Hráči jistě také ocení 7.1 kanálový virtuální zvuk, u kterého vždy budete vědět, z jaké strany se k vám blíží nepřítel. Kvalitu zvuku oceníte také při sledování filmů ve vysoké kvalitě. Sluchátka dodávají jedinečný zážitek, při kterém máte pocit, jakoby jste seděli v kině.

Součástí sluchátek je také flexibilní, zatahovatelný mikrofon s LED indikátorem, který znázorňuje zapnutí nebo vypnutí mikrofonu. Mikrofon je sice kratší délky ale kvalita zvuku, který zaznamenává je více než kvalitní.

Sluchátka využívají připojení přes USB. Na kabelu také najdeme malou zvukovou kartu vybavenou tlačítky na regulování hlasitosti, nebo třeba vypnutí mikrofonu. Celá tato malá krabička také disponuje LED podsvícením jako celá sluchátka.

Pokud si sami rádi nastavujete ekvalizér a chcete dotáhnout své nastavení k dokonalosti, poslouží vám software, ve kterém si můžete sluchátka přizpůsobit svým potřebám. Nachází se v něm opravdu velké množství nastavení a vychytávek, které jistě oceníte.

Za cenu okolo 2 500 korun, jsou tato sluchátka naší jasnou volbou.