League of Legends

Semifinále jsme na MČR bohužel nezvládli.

Ani na potřetí se nám nepodařilo prolomit kletbu eXtatusu a do finále jsme se neprobojovali. 

O víkendu se v Brně na výstavišti konalo každoroční MČR v League of Legends. Pro nás tento turnaj nedopadl úplně podle našich představ. Pojďme si tedy říct co se na BVV událo.

V pátek pro nás začal turnaj skupinovou fází. Hned v prvním BO1 se náš tým představil na nádherné stage. Kluci potvrdili roli favorita a výhra nad Marvo proběhla bez jakýchkoliv problémů. Ve druhém zápase skupiny téhož dne jsme nastoupili opět na stage, tentokrát v BO3 sérii proti týmu Play4ever. Ani v tomto zápase jsme nezaváhali a se svými soupeři si poradili hladce v poměru 2:0. Tím jsme ukončili první den a s velkou spokojeností se odebrali k přípravám na sobotu.

V sobotu jsme nastoupili do semifinálového souboje proti týmu eXtatus, který skončil ve druhé skupině na druhém místě. Věděli jsme, že tato série bude rozhodně vyrovnaná a nikterak lehká. V prvním zápase jsme našemu soupeři téměř nic nedovolili a dostali se pohodově do vedení. Jak už to ale bohužel v našich sériích proti eXtatusu bývá, nebyli jsme schopni tuto sérii dotáhnout do konce a následující dvě hry jsme prohráli. Hvězdný tým okolo Freeze se ale nemá za co stydět. Předvedli krásné League of Legends a ukázali svoji sílu.

Ve finále proti sobě nakonec stanuli naši přemožitelé tým eXtatus a tým eSuba. Z titulu se nakonec radovala eSuba, která přehrála eXtatus v poměru 2:0 a odnesla si tak pohár a titul Mistra České republiky.

 

Ani tentokrát jsme na prvenství bohužel nedosáhli. Musíme věřit, že se kluci na probíhající HITPOINT lize blýsknou lépe a podaří se jim obsadit nejvyšší příčku.