League of Legends

Hitpoint Finals 13 už jenom za pár dnů!

Hitpoint Masters liga stále pokračuje a naše League of Legends sekce ještě stále bojuje o postup na lan akci do Svitav. Jak se klukům dařilo tento hrací naleznete v tomto článku.

Ve středu 29.11. se odehrálo další kolo Hitpoint Masters ligy v League of Legends, kde naše kluky čekaly dva těžké zápasy proti celkům eXtatus a Play With Soul. Kvůli komplikacím na straně týmu eXtatus, byl první zápas z BO2 série kontumován pro náš prospěch a tak se odehrál pouze druhý zápas. Ten eXtatus ovládl a dorovnal tak stav série na 1:1.

V pozdějších nočních hodinách nás čekal další důležitý zápas proti týmu Play With Soul, se známou tváří Nardeusem na botu, který ukazuje svoji aktuální formu. Avšak na tuto BO2 to nestačilo. League of Legends sekci se podařilo PWS ve dvou dobře zahraných hrách porazit a získat tak velice důležité body, které nás aktuálně posouvají na 1-2. místo v tabulce.

V dalších zápasech nás ještě čekají zápasy proti Team Brute, Eclot Gaming a eSuba. Náš postup na Hitpoint Finals 13 ještě není stále jistý. A tak tedy doufáme, že se klukům podaří v dalším hracím týdnu ukořistit body a zajistit si účast v playoff nebo přímý postup do Svitav.

Hlasování o MVP

Kluky můžete podpořit i hlasem o „MVP“ ligy na hitpoint stránkách a prohlédnout si detaily odehraných zápasů nebo statistik hráčů. Aktuálně si Nardeus drží velice velký náskok! 🙂

V následujících dnech tedy bude ještě potřeba pořádný #iGHype, aby našim klukům se zadařilo a mohli jsme si znovu poslechnout svitavský kotel! Nenechte si tedy ujít další zápasy a přijďte kluky podpořit na stream!

Zdroj: Hitpoint.cz