Partneři

Streamování je zatím jen hobby – rozhovor s Idyomem

Ahoj Adame,můžeš se nám představit a říci něco málo o sobě?

Zdravím všechny čtenáře, jmenuji se Adam, nedávno mi bylo 22 let. Hraji LoLko už od 2. sezóny a působil jsem v mnohých českých týmech. Momentálně se věnuji streamování na twitch.tv

Jak my, tak i samozřejmě tvoji věrní fanoušci vědí, že jsi dříve působil pod IG ale jako hráč. Jaké byly vaše úspěchy a na co rád vzpomínáš? S čím by jsi se rád podělil s lidmi, kteří tě třeba neznají?

Jako hráč iG jsem se žůčastnil MČR 2015, BENQ Grunex Challenge 2015 a Asus Finals 9, pokud si dobře pamatuji. Na MČR 2015 jsme hráli semifinále proti eSubě a vedli jsme 1:0, eSuba ale nahodila Nardeus protect team comp a my jsme to  trošku nezvládli a tiltnuli, je to celkem škoda, když na to tak vzpomínám ale dělené 3-4. místo z MČR je pěkný výsledek.

 

To vskutku je. Takže od té doby se věnuješ aktivnímu streamování. Co tě k tomu vedlo a kde se vidíš za pár let ?

Po tom co jsem odešel z iG jsem dostal více nabídek a rozhodl se jít hrát do eSuby. Na onlinech se nám více než dařilo, avšak jedna lanka ukázala něco jiného, od té doby si občas zahraji v random mixu nějakou lanku nebo jen nightcup o RP což většinou streamuji s delayem. Na předminulém ROG jsem byl jako sub a odehrál jsem za vás jednu hru jako Karma support. Kde se vidím za pár let? To si netroufám odhadovat, streamování je zatím jen hobby ale vyvíjí se to poměrně dobře.

Máš nějaké oblíbené streamery na které rád koukáš? Ať už cz/sk nebo zahraniční ?

Mezi CZ/SK streamy už tak moc nezabrousím, samozřejmě občas někam mrknu. Dřív jsem koukal hodně na resttpowered. Ze zahraničních poslední dobou sleduji Imaqtpie nebo Tylera1.

Tvá komunita roste každým dnem, můžeš pro naše fanoušky kteří tě třeba neznají říci, proč by měli navštívit tvůj stream, případně youtube kanál?

Už nejsem tak kvalitní jungler jako dříve ale furt se držím v D1/Master Tieru, takže je na co koukat a občas jsem prý i vtipný. Určitě se nezalíbím každému, hatery má každý, kdo je aspoń trochu úspěšný. Samozřejmě vás u mě čeká awesome alfa-samecký Lee Sin gameplay. Také se můžete těšit na giveawaye v podobě RPček které vyhrávám v Nightcupech a následně rozdávám a brzy věcné ceny od Ozone – Gaming Gear.

Děkuji za rozhovor Adame, za Inside Games ti přeji hodně štěstí a ela do budnoucna !

Potěšení je na mé straně . Děkuji vám za vaši podporu a přeji hodně úspěchů na poli esportu.