Ozone GamingPartneři

Nové podložky pod myš od firmy Ozone.

Ozone Gaming vypouští do světa dvě nové herní podložky a to Giants Evo a Giants Pro

Ozone Gaming představuje dvě nové herní podložky Giants Evo a Giants Pro. Tyto podložky vznikaly ve spolupráci s týmem Giants Gaming, který bojuje v evropské League of Legends Championship series. Na vlastnostech a vzhledu těchto podložek se podíleli samotní hráči tohoto týmu.

Tyto podložky se liší především ve svých rozměrech. Zatím co verze Pro disponuje rozměry 450 x 400 x 4 mm a je vhodná pouze pod myš, tak verze Evo se svými rozměry o hodnotách 900 x 350 x 3 mm se hodí i pod klávesnici.

Ozone Gaming si drží pozici jedné z nejinovativnějších firem na poli světového esportu. Povrch těchto podložek je uzpůsoben tak, aby umožnil co nejpříjemnější pohyb s myší, dobře spolupracoval s optickým laserem a udržoval stabilitu při hraní jakékoliv hry. Nové podložky se mohou pyšnit ANTI-FRAY STITCHED EDGES, které zvyšují sílu a životnost povrchu.

K dostání v obchodech v Evropě by měli být od 25. února. Cena se bude pohybovat okolo 20 € za verzi Pro a 25 € za verzi Evo.

Vyjádření Gustavo Muñoze, Giants Gaming CEO: „Esportový průmysl se neustále vyvíjí a proto nechceme zůstat pozadu a rádi zkoušíme nové vylepšené technologie, které nám náš partner Ozone Gaming nabízí. To je také jeden z důvodů, proč je tým Giants Gaming na popředí gaming scény“