League of Legends

Představujeme sestavu pro nadcházející ERL.

Dlouhé hledání, řešení, problémy a nevědomost je u konce. Nový LoL tým je připraven na ERL.

Jarní část Masters ligy nám začíná příští týden. Vůbec poprvé se tato liga bude hrát pod taktovkou Riot Games. Ti si pro jednotlivé regiony, a to i pro ten československý připravili zajímavou novinku v podobě European Regional League. Vítěz této ligy si poté bude moci zahrát s vítězi ostatních regionů na European  Cupu.

Liga se nám trošku pozměnila. Počet týmu se zúžil a na šest. Mezi ně patří tři pozvané týmy, které se na posledních Masters umístily nejlépe a to eSuba, Inside Games a eXtatus. Zbylé tři týmy musely hrát kvalifikaci. Skrz ni se nakonec probojovaly celky Dark Tigers, Majestic Lions a iNvolute. Tyto týmy se již klasicky utkají každý s každým v BO3 sériích a nejlepší čtyři postoupí do offline playoffs soubojů.

Kvůli pravidlům, které v ERL povolují pouze hráče starší šestnácti let musely i u nás proběhnout určité změny. Velice nás mrzí absence Dreada, který kvůli svému věku bude moci nastoupit až do letní části této ligy. Toplinka  zůstává beze změn a uvidíme na ní stálici našeho týmu Martina „Necromartin“ Juchu. V jungli se pak objeví staronový člen Inside Games a veterán domácí scény Michal „Gornagal“ Fiebich. Po dlouhém hledání adekvátní náhrady na mid za Dreada jsme se rozhodli též pro bývalého člena našeho týmu Matúše „RusO“ Rusňáka, který si s Gornym zahrál v předchozí lize za celek PWS. Na botlinku jsme zvolili dvojici Lukáš „Piok“ Lorinc a Jakub „Kubik“ Deák. Pro případ nouze máme na lavičce dva hráče, kteří nejsou na domácí scéně žádnou neznámou, a to Josef „Shiage“ Číko pro midlane a Ondřej „MjrDee“ Hrneček pro roli supporta.

Jak se týmu bude dařit můžete sledovat již od příštího úterý, kdy začínáme proti celku Majestic Lions.

 

Soupiska IG LoL:

  • TOP: Martin „Necromartin“ Jucha
  • JGL: Michal „Gorny“ Fiebich
  • MID: Matúš „Ruso“ Rusňák
  • ADC: Lukáš „PioK“ Lörinc
  • SUP: Jakub „KuBiK“ Deák
  • SUB: Ondřej „MjrDee“ Hrneček
  • SUB: Josef „Shiage“ Číko