Clash RoyaleCounter-Strike: Global OffensiveLeague of Legends

Budapešť hostí e-sportovní turnaj světového kalibru

Po tři dny se všechno bude točit kolem sportovců a e-sportovců. Světová špička i regionální výběr se ve čtyřech hrách utká o 1 milion eur!

Budapešťské sportovní centrum BOK Csarnok bude 23.–25. března dějištěm třídenního šampionátu V4 Future Sports Festival, během něhož se utkají vyznavači nejen tradičního, ale i elektronického sportu! Při tomto největším e-sportovním turnaji o ceny ve Střední Evropě je ve hře 1 milion eur, tedy v přepočtu více než 300 milionů forintů, které budou rozděleny mezi čtyři e-sportovní odvětví – League of Legends, CS:GO, FIFA18 a Clash Royale.

Sport a e-sport na plné obrátky

Největší pricepool je určen pro CS:GO, osm družstev se v této hře v pátek a neděli utká o ceny v hodnotě půl milionu eur! Na dalším místě je hra League of Legends, během níž bude aréna patřit čtyřem nejlepším pětičlenným týmům z tohoto regionu Evropy, vítěz si odnese 300 000 eur. Pokud Tě baví spíš fotbal, přijď se podívat v pátek a sobotu, kdy se odehraje kvalifikace nejlepších žonglérů s virtuálním míčem ze zemí Visegrádské čtyřky, z nichž dvě mužstva postoupí mezi 64 nejlepších hráčů na světový šampionát FIFA a navíc budou odměněni výhrou 100 000 eur! Jestli místo toho ujíždíš na mobilu a chceš na vlastní oči spatřit špičkové hráče Clash Royale, vytáhni paty z domu v neděli, zažiješ nejen ohromující show, ale i střetnutí osmi nejlepších hráčů ze zemí V4, kteří po celý den budou spolu závodit o nejvyšší příčku a navíc si odnesou 100 000 eur.

Světové hvězdy na dosah ruky

Vždycky jsi toužil po společné fotce s hráči jako je GuardiaN nebo Pasha? Teď máš možnost! V disciplíně CS:GO se kromě favoritů ze zemí Visegrádské čtyřky na pozvání pořadatelů objeví čtyři světové týmy, takže se i Ty můžeš osobně setkat s členy Virtus.pro, Mousesports, HellRaisers a FaZe Clan, který nedávno získal stříbrné oceněni v soutěži Major, můžeš je požádat o autogram nebo se s nimi vyfotit.

Přiveď i rodiče!

Pokud Tě tolik e-sportu už unavilo a chceš přijít na jiné myšlenky, není nic snazšího, prostě přejdi do arény Körcsarnok, kde si sám můžeš zasoutěžit v mnoha sportovních disciplínách. Poznej americký fotbal, kung-fu, kickbox nebo vietnamský badminton! Když Ti mezitím vyhládne, kup si něco dobrého ve foodtrucku, koukni na kostýmy nejlepších cosplayerů z tohoto regionu Evropy, nebo si před závěrečným finále zajdi poslechnout, co hraje oblíbený DJ gamerů!

To nejlepší nakonec: vstup je zdarma

Jasně, na zápasy Tě pustí zadarmo, akorát se nezapomeň zaregistrovat zadáním svých osobních údajů na stránce https://v4futuresports.eu/registration.  Po registraci dostaneš potvrzující e-mail, abychom však měli úplnou jistotu, že s Tebou můžeme počítat, pár dní před šampionátem Ti pošleme další e-mail, kterým můžeš definitivně potvrdit svou účast. Následně obdržíš vstupenku, tu si vytiskneš nebo stáhneš do telefonu a vezmeš s sebou, umožní Ti totiž vstup. Zaregistrovat se samozřejmě můžeš i na místě, jenom nezapomeň: účast na V4 Future Sports Festivalu je povolena pouze hráčům nad 14 let.

Sleduj nás na internetu

Všechny e-sportovní zápasy eventu V4 Future Sports Festival budou streamované, střetnutí nejlepších hráčů tak můžeš sledovat i online, určitě se proto nedej připravit o žádný zážitek. Veškeré informace o jednotlivých dnech turnaje navíc najdeš na našem facebookovém profilu (https://www.facebook.com/v4futuresports/).

Budeš tam i Ty?