PUBG

Vstupujeme do vod PUBG a pěkně zostra!

A je to tu! PUBG patří v aktuální době mezi nejhranější a nejsledovanější e-sport tituly a proto jsme se rozhodli, jako jedni z prvních na naší scéně podpořit ambiciozní tým a vstoupit tak do vod PUBG! Po delším vyjednávání jsme se nakonec dohodli s teamem, který již není žádným nováčkem na poli PUBG a nějakou dobu už spolu hrají a také získávají úspěch. S hráči jsme velice rychle přišli na společnou řeč a vyjednali podmínky výhodné pro obě strany k vzájemné spokojenosti.

Věříme, že právě příchod PUBG sekce je tou správnou cestou kupředu.

Sestava iG.PUBG :

  • Martin “KomiaX” Komínek (C)
  • Ondřej “St4mZ” Gofroj
  • Patrik “DZjEEEE” Bonczek

Ahoj KomiaXi, vítáme tebe i tvůj team u nás v iG. Na úvod by jsi se nám mohl představit.

Ahoj, je mi velikou ctí že se mi dostalo šance reprezentovat právě tuto organizaci. Jmenuji se Martin, je mi 19 let a pocházím z Brna. Chodím do posledního ročníku na sportovním gymnáziu, kde se zaměřuji na atletiku, konkrétně sprint. Před atletikou jsem hrál 10 let fotbal.

Jak jsi se dostal ke hře PUBG?

Ke hře jsem se dostal poměrně brzy, když mi ji doporučil kamarád někdy v květnu minulého roku. Ze začátku mě ta hra vůbec nebavila, pak jsem objevil statistiky a rázem mě bavit začala.

Co tě žene dopředu a každý den trénovat trénovat?

Touha dostat se mezi tier 1 týmy a neustále se zlepšovat.

Jak jste se dali s klukama vůbec dohromady?

To je na dlouhou dobu, takže to zkrátím . S týmem, který se jmenoval RIP TPP jsme hledali 4. hráče. Našli jsme sT4mZe, poznali jsme ho na Auzom playtestu, kde hrál s týmem “9” ve složení: St4mZ, L3SK, DZjEEEE a Dal1k. Se St4mZem jsem hrál asi dva měsíce, po kterých jsme si museli hledat znovu 4. hráče a tentokrát jsme pickli DZjEEEEho, krátce poté jsme se neshodli s naším spoluhráčem Dumbem, se kterým jsem hrál už více jak půl roku a vzali jsme místo něj L3SKa.

Co vaše momentální úspěchy jsou nějaké o které by jste se chtěli s našimi čtenáři podělit?

Troufám si říci, že žádný jiný český tým toho nedokázal tolik co my. Konkrétně já jsem hrál pre-season ligu na GLL, v 1. části autom kvalifikace jsme byli 2. ve skupině s největším celkovým počtem killů z celé kvalifikace, 2. část jsme bohužel hráli moc opatrně, což nás nakonec stálo postup do Premier league. Dále se dva moji spoluhráči dostali ještě s bývalým týmem do closed kvalifikace na GLL season 1. V neposlední řadě stojí za zmínku postup z open series do contender promotionals na PUBG online, kde se nám bohužel nepodařilo postoupit do vyšší ligy.

Jaké jsou vaše plány do budoucna a jaké turnaje nebo ligy vás v následujících měsících čekají?

V budoucnu se chceme určitě dostat do lepší evropské ligy ať už na Auzom, PUBGOnline či GLL. Určitě i na dále se budeme snažit zlepšit, abychom mohli pořádně konkurovat evropské špičce. Momentálně budeme hrát o postup do ESU Invite League, každopádně se budeme snažit probojovat i do PUBG Open series, Auzom OS a GLL OS.

Moc díky za rozhovor. Na závěr můžeš pozdravit vaše fanoušky.

Také děkuji za rozhovor a nezbývá něž pozdravit případné fanoušky, kteří nás mohou přijít osobně pozdravit a podpořit na stream jednoho ze zástupců našeho týmu St4mze (https://www.twitch.tv/st4mz). Nezapomeňte také dát like na facebooku (https://www.facebook.com/InsideGamesCZ/) a follow na našem twitteru (https://twitter.com/insidegamespubg).

Pečlivě sledujte náš Facebook, aby Vám neunikli novinky a zápasy našich borců!