PUBG

ROZHOVOR SE ČLENEM NAŠÍ NOVÉ PUBG SEKCE

Zdravíme všechny nadšence hry PUBG a esportu. Dneska jsme si připravily rozhovor s jedním z našich hráčů a to s Ondřejem „St4mZ“ Gofrojem. Dozvíte se jak se klukům daří a co mají dále v plánu.

Ahoj Ondro, pro ty co tě ještě neznají se nám trošku představ a můžeš nám i říct jak jsi se k PUBG dostal.

Ahoj, jmenuji se Ondra alias stamz, je mi 18 let a jeden z mých koníčků je právě hraní pubg, ve kterém se snažím dostat na co nejlepší úroveň. K pubg jsem se dostal jako k trendu, který jsem musel vyzkoušet. Ze začátku mě to moc neoslovilo. Hra mě začala bavit až po přidání modu fpp (first person perspective). Později se objevily první turnaje a to byl můj důvod prosadit se.

Viděli jsme vás v poslední době na spoustě turnajů jak se vám dařilo nebo nedařilo?

Dařilo se nám v posledních týdnech skvěle. Začalo to výhrou na českém grunex cupu od Mazariniho, který jsme dokázali vyhrát s velkým náskokem. Tomu následoval mnohem větší úspěch a to kvalifikace do GLL season 2, kde jsme dokázali konkurovat špičkovým teamům na evropské scéně. V neposlední řadě jsme se kvalifikovali do PO contenderu, kde každý z teamů musí odehrát 30 her, poté top 12 týmů s nejlepším průměrem postupují právě do zmíněného contenderu. Honorable mention je OGA pit cup, kde jsme sice v kvalifikaci vypadli, ale první kolo se nám podařilo vyhrát proti týmům jako HAVU, TOTALITY, DIAMOND DOGS, DIGITAL CHAOS…

Včera jsme zaregistrovali obrovský úspěch a to postup v GLL do ligy kde se hraje o nemalý prizepool, Jaké jsou vaše pocity a jak se vám v hrách dařilo.

Ano je to neskutečný úspěch a jsem na kluky opravdu hrdý. Samozřejmě je pořád co zlepšovat. Nějaké ty chybičky tam byly, ale i přesto jsme postoupili z krásného 3. místa.

Co změna v sestavě a příchod posil jak tento krok vnímáš a co nám řekneš o nových posilách do iG.PUBG.

Bohužel změna v sestavě byla potřeba. Mrzí mě to, ale občas se narazí a musí nastat změna, která osvěží celý tým. Tímto bych chtěl poděkovat L3skovi za jeho působení v iG a přeji mu hodně štěstí do budoucna. Posily v podobě Čaukyho a Hazika jsou skvělý. Oba borci se dokázali rychle aklimatizovat na náš styl hry a přitom dodávají super výkon. Druhá ze změn v současné sestavě byla zapříčiněna zahraniční pracovní cestou Geeho.

Co od vás teď my a fanoušci můžeme očekávat a kde vás uvidíme v následujících měsících?

V nejbližší době budeme hrát kvalifikaci na PGI s neuvěřitelným prizepoolem 2 miliony dolarů. Ještě nás čekají 2 kola kvalifikace. Následovně budeme hrát PO contender ligu kde se hraje o postup do showdownu kde je prizepoolem 50.000 dolarů + GLL ligu s prizepoolem 100.000 dolarů do kterých jsme se kvalifikovali. Všem fanouškům chci poděkovat za podporu, kterou ukazujete při turnajích. Díky!

Mockrát díky za rozhovor a ať to tobě i klukům skáče a střílí jako doposud.

Taky děkuji, budeme se snažit o co nejlepší výsledky!