PUBG

PUBG SEKCE OPĚT ŘÁDÍ !!!

CZC.cz PUBG Duo Cup

Máme za sebou Grand Finále CZC.cz PUBG DUO Cupu ,které proběhlo 16.6.2018.

O krásné ceny za 1.-3. místo.

1.místo: GIGABYTE GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

2.místo: klávesnice AORUS K9

3.místo: myš AORUS M3 + podložka pod myš AORUS AMP500

Kde naši borci Cauky a Hazi v mixovaných sestavách předvedli parádní výkon.

Zdroj:Grunex.com

Po náročných soubojích, které se protáhly do večerních hodin, si 36 nejlepších dvojic vybojovalo postup do Finále o nadupané ceny. Do studia si přijelo zahrát pět postupujících týmů. Celý event probíhal ve skvělé náladě, bavili jsme se s hráči na místě, kteří byli nadšení a celá akce se jim moc líbila. Celý event a turnaj můžete shlédnout v záznamu, který naleznete na NVIDIA twitch kanále.

VÍTĚZOVÉ CZC.cz PUBG DUO Cupu!

Vítězům Gratulujeme byla to opravdu skvělá podívaná. Hráči Caukymnauky a Marena se umístili na prvním místě s velkým bodovým náskokem, za nimi se na druhém místě umístilo duo swalkerzje a HaziQQ. Na krásném třetím místě se umístil SaiNs- a Arican.

BIG SHOCK! | PUBG Squad Cup

Tento turnaj proběhl 23.6.2018.

Ve kterém se naši borci představili už v kompletní sestavě a opět byli úspěšní. Podařilo se jim vybojovat první místo na tomto turnaji a tím pádem si odnesli měsíční zásobu energetických nápojů značky BIG SHOCK bez cukru (aby nám hoši neztloustli).

Byl to boj až do poslední chvíle, ale kluci nakonec zabojovali a zvládli vyhrát o 22 bodů.

ESPORT UNDERGROUND LEAGUE

V této lize, která stále ještě probíhá si naši kluci vedou velice dobře. Drží zatím 4. příčku ve 2. fázi a po pátém hracím víkendu ligy ze 100 registrovaných týmu .Ve čtyřech hrajících mapách kluci vybojovali 2/7/2/1 místo se 31 kills a ze 787 byli nejúspěšnějším týmem tohoto víkendu.

Dále držíme první místo v lize v počtu zabití. Hlavně díky MVP HRÁČI STAMZOVI,který je suverénně nejlepším zabijákem ligy. O tomto hracím víkendu měl STAMZ neuvěřitelných 19 killů a jeho K/D bylo 6.3

Děkujeme klukům za úspěšné reprezentování Inside Games a přejeme jim hodně štěstí do dalších bojů.