Inside GamesLeague of LegendsNezařazené

ÚSPĚŠNÁ KVALIFIKACE NA MČR

Náš League of Legends tým se skrz LETNÍ SKLIZEŇ kvalifikoval na MČR

 

League of Legends sekci týmu Inside Games se podařilo napravit neúspěch z jarní sklizně a na druhý pokus už to konečně vyšlo. Letní sklizní jsme prošli jako nůž máslem a bez větších problémů jsme dokázali ukořistit první místo. Se skóre 8:0 jsme se v neděli stali druhým kvalifikovaným týmem na nadcházející MČR, které se bude konat v listopadu v Brně. Připojujeme se tak k celku Majestic Lions, který ovládl předchozí kvalifikaci.

V turnaji jsme mohli vidět spoustu staronových, či úplně nových sestav, nedokázali jsme tak vždy odhadnout, co od soupeřů čekat. Jak se ale ukázalo, byli jsme schopni si poradit se všemi, kteří nám přišli do cesty. Velice sympatickým výkonem se na turnaji ukázal i tým Milion+, který jsme vyřadili ve finále WB. Pak už pouze stačilo uhrát v grandfinále jednu mapu proti týmu eXtatus. Na turnaji si vysloužil velkou pochvalu od komentátorů náš „Marksman“ Tibor „Charca“ Charčenko, který s pickem Yasua na BOTlane předváděl opravdu skvělé výkony.

I přes to, že jsme turnaj museli odehrát s náhradníky to celý náš League of Legends tým zvládl na jedničku a již se začíná připravovat na nadcházející Hitpoint Masters.