Inside GamesPUBG

PUBG sekce v Closed Kvalifikaci na ESU Legends!

Naše PUBG sekce se jako jedna z mála probojovala přes otevřenou kvalifikaci do uzavřené kvalifikace eSports Underground.

V neděli 16. července se konala kvalifikace na ESU Invite League, které se zúčastnilo 10 nejlepších týmů z Open League a 8 nejhorších týmů z Invite League.

Naši hráči do této kvalifikace nastoupili s dvěma suby – Wany_ & Elwzoy. Ačkoliv jsme měli dva suby, kteří nehrají aktivně s našemi svěřenci tak tato kvalifikace dopadla pro nás dobře.
Postupujeme z krásného 7. místa do Closed kvalifikace!

Vyjádření kapitána Martina „KomiaX“ Komínka:
„Určitě ESU je jedna z těch lepších soutěží, kde v invite lize hrál donedávna tým Method a nyní jsou tam celky jako MOONWOLF či Alliance. Jsem rád že jsme se kvalifikovali, i když ve finále jsme byli nuceni hrát s dvěmi hosty. Bohužel náš výkon byl nejhorší za poslední dva měsíce. Chtěl bych moc poděkovat elwzoyovi a wanymu za výpomoc, bez které by jsme dopadli nejspíš ještě hůře. Pro nás jako tým postup znamená příležitost vydělat si nějaký ten peníz a hlavně kvalitnější trénink a možnost se dál rozvíjet a zlepšovat se. Taktéž bych chtěl pogratulovat Trust.Universe, kteří se společně s námi dokázali kvalifikovat a těším se na vzájemné souboje v Invite lize.“