MSIPartneři

MSI URČUJE TREND HERNÍHO POČÍTAČE: TRIDENT X SERIES

MSI dnes hrdě představila zcela novou řadu Trident X s nejnovější grafickou řadou MSI GeForce RTX™ 2080 a procesory řady Intel® Core™ K 9. generace.

MSI Trident X je první kompaktní stolní počítač, který obsahuje nápajecí zdroj SFX a grafickou kartu MSI GeForce RTX™ v pouzdře o obsahu 10 litrů. Díky řadě procesorů 9. generace Intel® Core™ K může řada Trident X poskytovat impozantní výkon při všech činnostech, včetně hraní her a úpravy videa. Procesory Intel® Core™ K 9. generace poskytují o 50 % vyšší výkon než předchozí generace. Špičková technologie a rafinovaný design, to je to pravé pro profesionály, kteří si potrpí na multitasking. Díky zpětné vazbě MSI vybrala a vylepšila součásti v rámci Tridentu X, aby dosáhl nejlepšího výkonu při streamování velmi náročných her.

pr-0928-01.png

Boční panel z tvrzeného skla, který kombinuje jak funkčnost, tak styl a umožní upgradovat procesor, paměť nebo pevný disk úplně bez potíží. Návrh designu pomáhá ventilovat teplo z CPU, což umožňuje Tridentu X dlouhodobý provoz. Ještě lepší je, že CPU s RGB lze vidět skrze skleněnou desku, což dává sérii silný, ale jemný vzhled.

Upgrade bez potíží

Série Trident X je navržena se všemi hlavními komponenty na bocích šasi, což uživatelům usnadňuje jejich výměnu. Jediné, co musíte udělat, je vyjmout čtyři šroubky na zadní straně a kovový kryt na obou stranách jde snadno sundat. Vyjmutí panelu vám umožní vyměnit procesor, paměť nebo pevný disk.

Exkluzivní chladící systém MSI

Unikátní chladící systém “Silent Storm Cooling” využívá tři samostatné komory pro individuální chlazení různých komponentů. Výkon, který tento chladící systém umožňuje činí Trident X ideálním pro herní AAA tituly, streamování nebo jiné multitasky.

Dechberoucí design

Trident X zachovává tajemný design, který byl původně použit v Tridentu 3 Arctic. Uživatelé si můžou přizpůsobit světelné efekty za pomoci softwaru. Při hraní her se světla mění v závislosti na situacích. Společně s RGB osvětlením může mít řada Trident X vzhled, který odpovídá srdci hráče.