Inside GamesPUBG

BROADCASTER ROAYLE 2 SHRNUTÍ

Tak je za námi známý turnaj Broadcaster Roayle 2 Duo cup, který se odehrával v San Jose. I my jsme měli zástupce na tomto prestižním turnaji a byl to Redgie a parťáka měl Hawkiho. První hrací den se klukům podařil i 1x chicken dinner, kde si za to zasloužili nádhernou bomberu a průběžně skončili na 3. místě. Druhý den se klukům moc nedařilo, ale měli tam i pár pěkných her, kde kluci dokázali urvat jednou 3. místo na eventu blitz ( což znamená, že je na začátku daná zóna a postupně se zmenšuje.) A v tomto dni se kluci průběžně pohybovali na 6. místě. Poslední den se kluci snažili urvat ještě nějaký výsledek, ale trošku jim to znepřijemňovala hudba z reproduktorů, které měli přímo za zády. I tak děkujeme Redgimu, že nás úctihodně reprezentoval a i jeho parťákovi Hawkimu děkujeme. Bohužel poslední den to nestačilo na vyší umístění než 12. místo, ale i tak je to krásné. Turnaje se zúčastnili i jména Jako Shround, MrTweeday, ale také tam byli i další Čestí zástupci jako Mazarini / Spajkk, Cobra / Doublle.

Složení :

  • Filip „RedgieBeardo“  Tutko
  • Hawki

Redgiho hodnocení turnaje:

Turnaj a účasť na samotnom Broadcaster Royale 2 turnaji musím ohodnotiť veľmi pozitívne. Už v momente kedy mi prišla ponuka od človeka, ktorý mal na starosť nábor na CZ scéne, som bol neskutočne natešený a plný očakávaní. Už v minulosti sa jeden turnaj BR konal a nikdy som si nepomyslel, že budem mať túto možnosť aj ja sám.  Kvalifikácia prebehla hladko a boli sme pripravení spoločne s Hawkim vyraziť do San José, California na obrovský turnaj s prizepoolom 300 000 dolárov ! Čo sa týka samotnej krajiny, tak musím povedať, že som bol veľmi milo prekvapený z celkového dojmu u ľudí a atmosféry, ktorá tam prevládala.Turnaj bol určite viac vychytaný ako minulý ročník a nám neostávalo nič iné, ako si to poriadne užiť. Formát turnaja nebol klasický kompetetívny mód a tentokrát sa rozhodli ísť do zábavnejšej verzie (Rýchle zóny, kuše only, granáty, ochutnávka publicu apod.). Celkovo sme sa umiestnili na 12 mieste zo 64 teamov z celého sveta. Určite bolo reálne celý turnaj vyhrať, no myslím, že s 12 miestom sa nemáme za čo hanbiť. Celkovo si odnášame neskutočný zážitok byť na turnaji spoločne s najväčšími influence ľudmi ako napríklad Shroud a taktiež 5000 dolárov + bonus za výhru na móde Blitz. Z malého streamu na obrovský turnaj ? Týmto som ukázal, že je to reálne !

Umístění týmů a prizepool:

1.místo: Ewanng + Officialpag3 – 8 000 $
2. místo: TheCobra + D0ublle – 7 000 $
3. místo: Mazarini + spajKK – 6 500 $
9.-16. místo: RedgieBeardo + Hawki – 5 000 $
17.-32. místo: shadye + oKKo – 4 500 $

Broadcaster Royale 2

Broadcaster Royale 2

Broadcaster Royale 2

Druhé pokračování PUBG Broadcaster Royale je u konce a Češi byli opět vidět! Velká gratulace Jan "TheCobra" Čičmanský, Vojtěch "Double" Ptáček, Nikolai "Mazarini" Lazarev, Martin 'spajKK' Beneš k medailovému umístění a parádnímu výdělku. 🙂 Detailní pořadí a ??? najdeš u nás na webu: https://bit.ly/2Aw5zzM

Publiée par PLAYzone sur Dimanche 28 octobre 2018

Zdroj: http://www.playzone.cz, http://Twitch.tv