FortniteInside Games

ZMĚNY VE FORTNITE SEKCI!

Máme pro Vás jak radostné, tak i smutné zprávy! Je nám ctí ale říci, že nyní jsme silnější než kdykoliv jindy!

Když jsme nabírali Fortnite sekci do týmu Inside Games, chtěli jsme být těmi nejlepšími na tuzemské scéně a dokonce jsme chtěli konkurovat i zahraničním týmům.  Našli jsme sekci, která byla jako jediná nějak zkušená s turnaji ve hře Fortnite. Dokonce se umísťovali i na předních příčkách v zahraničních turnajích. Jenže ne všechno bylo tak růžové jak se zdálo. Přišel měsíc září a čas na hraní se hráčům zmenšil až do takových mezí, že se nemohli dostavit na turnaje včas, nebo dokonce nemohli přijít ani na trénink.  Nezbylo nám nic jiného, než se domluvit s kluky na výměně hráčů.

Ze základní čtveřice hráčů zbyl jen náš zkušený střelec Tomáš „Novash“ Novák, který si vybral ten nejlepší tým pro tuzemské, ale i zahraniční turnaje. Novash si za svého duo parťáka vybral Kristiána „M3ivi“ Pospíšila, který dříve působil v týmu Fully Integrated, jenž je nynější eSuba. Takže zkušenosti s turnaji tu jsou a je připraven předvést jen to nejlepší v barvách Inside Games!

Druhé duo se bude skládat z dvojice Tomáš „Fennixxos“ Hutník a Nortbert „Dext“ Paulovčák. Tato dvojice je velice mladá, za to je ale velice talentovaná a ví co si může ve hře dovolit. Na svém kontě má několik výher v custom hrách a několik výher na FNPL či Razzerových hrách.  Jako náhradníka zde máme Richarda „Skailer“ Janečka, který se specializuje zejména na high killovky, na kterých je založen princip PlayZone turnajů.

Vyjádření naší mladé posily Tomáše „Fennixxos“ Hutníka:
„Jsem velice rád, že jsme dostali od Inside Games příležitost být součástí této organizace.  Jsem velice rád, že můžeme patřit právě pod barvy Inside Games a věřím, že budeme hájit barvy Inside Games jen v tom nejlepším světle!“

Aktuální sestava Inside Games Fortnite:

  • Tomáš „Novash“ Novák
  • Kristián „M3ivi“ Pospíšil
  • Tomáš „Fennixxos“ Hutník
  • Norbert „Dext“ Paulovčák
  • Richard „Skailer“ Janeček (náhradník)