Inside Games

HS sekce na výpravě do Jönköpingu!

Opět vyrážíme do Švédska na legendární DreamHack Winter.
Po zhruba půl roce naše Hearthstone sekce zvedá krovky a vyráží na další dlouhou cestu. Opět vyrážíme do Švédska na legendární DreamHack Winter. Akce se pořádá jako každý rok v Jönköping. DH začíná již tento Pátek 30.11. a končí v Neděli 2.12. Celkový prizepool na DH winter pro HS je $15,000.

Sekce Hearthstone ve složení:

  • Daniel „PoweR“ Strmiska
  • Martin „Martim“ Masrna
  • Jan „Heki“ Karel
  • Jakub „Pardub“ Pardubský
  • Josef  „Jobsad“ Smutný

Na cestu dlouhou bezmála 14 hodin se samozřejmě nikdo netěší, ale na druhou stranu budou mít kluci dostatek času na to, takto ke konci měsíce finishovat ladder! Stejně jako každý rok se kluci už nějaký ten pátek připravují, aby mohli podat co nejlepší výkony. Jako každý rok je konkurence velká, ale případná výhra ještě větší.

 

Pár slov od naší výpravy:

Pardub- Připravoval jsem se poctivě, každodenním hraním arény na streamu, ve snaze získat dost dustů na decky, které bych rád hrál. Nakonec se zadařilo, a jsem připraven vyhrát tuhle provinční akcičku.

Heki- Na Dreamhack jedu poprvé, takže se těším hodně, ale jsem zároveň trochu nervózní. Na turnaj jsem se docela připravoval, takže jsem se na ladderu potkával i s dalšími účastníky. Největší starost mi dělá to, že jedeme bez naší ošetřovatelky Tesse, takže měnit pleny Pardubovi budu muset já.

Jobsad- Na dreamhack se samozřejmě strašně těším, bohužel se to přesně kryje s termínem finishe na ladderu, takže to bude pro mě asi nejdůležitější a nejnáročnější Hearthstonový týden v životě. Lineupově i herně si dost věřím, a tak doufám že tenhle týden dopadne úspěšně ve všech ohledech.

PoweR- Na akci se fakt těším. Po 3. místě na MČR jsem slušně namotivovanej si jít alespoň pro top 16! Cesta bude hrozná, neboť budu mít v autě princeznu Duba, ale na druhou stranu budu moci alespoň probrat lineupy s Vlčákem a Hekim.

Martim- Na DH sa po pol roku opať teším, keďže naposledy to bol nielen super turnaj, ale aj zážitok. Tesne mi naposledy unikla top 16, takže dúfam, že tentoraz to vyjde. Verím, že všetci z IG máme na to uhrať dobrý výsledok a že niekomu z nás sa to podarí

Sledujte naše sociální sítě pro dodatečné informace ohledně aktuálních informací, výsledků. Streamu apod. #IGHYPE #DHHYPE

Odkaz na stream : https://www.twitch.tv/dreamhackhs