Inside Games

Norwis! Nová posila HS sekce!

Naše HS sekce se rozrostla o dalšího člena. Dále ho více představíme v článku!

Ahoj Norwisi, vítej v Inside Games. Můžeš se nám prosím v krátkosti představit?

  • Čau, Jmenuji se Štěpán Šimek a Hearthstone hraji pod přezdívkou Norwis. Je mi 17 let a jsem z Olomouce. Hearthstone hraji od Goblins vs Gnomes expanze. Baví mě standard i wild a jsem (aspoň zatím) plně F2P hráč, ale mám v podstatě celou kolekci.

Co ty a počítačové hry? Jenom Hearthstone?

  • Dříve jsem hrával Counter-Strike 1.6 a v poslední době si občas zahraju aramky v League of Legends, abych se odreagoval od Hearthstone, když jsem v tiltu.

Mohl bys shrnout svou dosavadní kariéru v Hearthstone? Zaznamenal jsi už nějaké esportové úspěchy nebo si to šetříš na působení v iG?

  • Minulý rok se můj bývalý team umístil na 4. místě v teamové cool lize, pak jsem byl top 4 v Young talents Cifka turnaji, legend 1 na konci sezóny na wildu, top 100 finish na standardu, legend rank na standardu hned první den sezóny a nakonec 7/0 v Innogy CARDMASTER Series, kde jsem byl následně diskvalifikován kvůli nízkému věku.

Co vůbec očekáváš v souvislosti s příchodem do iG?

  • Očekávám, že se díky nim budu moci účastnit více českých a zahraničních turnajů jako je Dreamhack, který jsem si už mnohokrát chtěl vyzkoušet. Naučím se od nich různé triky spojené s hraním a dokážu se více zviditelnit na české i zahraniční scéně.

Se vší pravděpodobností se s IG letos podíváš na nějaký velký zahraniční event, bude se hrát o hodně. Budeš nervózní nebo si hraní pod tlakem užíváš?

  • Když jde o hodně tak jsem mírně nervózní, ale za ten pocit, když to všechno vyjde, to rozhodně stojí…

Jaké máš plány a cíle v roce 2019?

  • Plánuji se co nejvíce věnovat turnajům, rád bych se kvalifikoval na MČR, prelimky anebo ukořistil nějaké pěkné místo na Dreamhacku.

A na závěr krátký rozstřel!

Aggro nebo Control?
Aggro
Pizza nebo Hamburger?
Rozhodně pizza
Rock nebo Pop?
Pop
Blondýny nebo brunetky?
Ani jedním nepohrdnu
Auta nebo počítače?
Počítače
Káva nebo čaj?
Ani jedno nemusím
Aliance nebo horda?
Wowko mi nic neříká

Díky Ti a ať se ti u nás líbí a hlavně ať se Ti daří!