Nezařazené

DO HITPOINT MASTERS S NOVOU SESTAVOU

Za nedlouho začíná Hitpoint Masters liga a tak je na čase oznámit naši novou LoL soupisku

 

Na začátku tohoto roku jsme se nedohodli s hráči z naší bývalé sekce na pokračování, a tak jsme se vydali cestou stavy nového League of Legends týmu, co se nám jak doufáme povedlo na výbornou.

Úkol to nebyl nikterak jednoduchý. Většina kvalitních tuzemských hráčů odešla bojovat do zahraničních týmů a tak jsme museli zabrousit do nových, mladých a neznámých vod. Nakonec se nám podařilo poskládat tým, u kterého věříme, že má šanci se umisťovat na předních příčkách v domácích turnajích. Některá jména jsme již mohli dříve potkat, jiná vidíme naopak poprvé.

Na TOP jsme si vybrali Filipa „Fux“ Smitala, kterého jistě většina z vás nezná a my jsme velice zvědaví, co nám tento hráč předvede. JUNGLI bude hájit již známější jméno na domácí scéně a to Dominik „DyBer“ Beran, kterého jsme mohli vidět například v barvách Dark Tigers. Na MIDU je to pro nás také velká neznámá a to Tomáš „Patoš“ Patolán, na kterého jsme také velmi zvědaví. Na pozici ADC uvidíme Erika „Kyoshi“ Tomana, který je nejmladším členem našeho týmu a sám se označuje za „českého Perkze„, jelikož i on dříve hájil středovou lajnu ale svoji pozici na mapě změnil. SUPPORTEM mu bude poté Dominik „Domec“ Studený, další z hráčů, které jsme již na domácí scéně mohli potkat, takže již jisté zkušenosti má. Tým doplňují ještě dva náhradníci a to David „Haklbery“ Hakl a naše již taková stálice Miloslav „Thrae“ Poslední. O coachování tohoto celku se pak postará Sebastián „Kocourek“ Vrzák.

Na závěr si ještě dáme rozhovor s kapitánem a marksmanem naší nové League of Legends sekce Kyoshim.

Ahoj Kyoshi, prvně tě poprosím, aby ses nám představil, protože tě spousta fanoušků ještě nezná.

Ahoj, jsem Kyoshi, je mi čerstvě 16 let a v následujícím splitu budu zaujímat pozici kapitána v týmu Inside Games, LoL hraji přibližně 6 let ale na „scéně“ se pohybuji až posledním rokem, v mém volném čase sleduji anime nebo se věnuji svému koníčku (herectví) a poté samozřejmě hraji lolko.

 

Býval jsi donedávna midlanerem, co tě vedlo ke změně pozice?

Není to kvůli tomu, že už na midlane nemám.Věřím tomu, že kdybych zůstal na midlane tak jsem stále jeden z nejlepších midařů u nás. Jelikož jsem crazy a Perkz mi inspirativně dodal odvahu tak jsem se rozhodl to vyzkoušet, než aby mě v budoucnu deptalo, že jsem to nezkusil.

 

Jak hodnotíš složení týmu, který pod IG nastoupil?

Mnoho lidí si asi říká, wtf Inside Games, co to mají za lineup, to nikam nedotáhnou… Ano je pravda, že máme v týmu pár neznámých jmen, ale jsou to fakt insane kluci a dáváme do toho vše co můžeme i s pomocí našeho coache Kocourka, takže se máte se na co těšit, bude to insane!!! 

 

Jaké jsou vaše aktuální cíle?

Tímto můžu mluvit asi za všechny, náš největší cíl je zlepšit se na takovou úroveň, abychom si mohli říct, dali jsme do toho vše co jsme mohli. Mezi hlavní turnajové cíle patří výhra Hitpoint Masters a následně získat alespoň top4 v EU Masters.

 

Co říkáš na ostatní týmy v Masters lize?

Upřímně si nemyslím, že by se konkurence nějak zvedla od minulých let, proto bych řekl, že máme docela velké šance na výhru.Za nejtěžšího soupeře považujeme eSubu. Jako nejslabší tým v lize vidím asi Vikingekrig.

 

Chceš něco závěrem vzkázat fanouškům?

Tak děcka, držte palce nadcházejícímu nejlepšímu marksmanovi u nás, jsem připraven to zničit! Scrims are going great, can’t wait to smash Czech league.