Inside GamesPUBG

Shrnutí PELC finále

O víkendu nám vyvrcholilo online finále PELC – League. Po výborném vstupu našich hráčů do prvních hracích dnů ovšem přišel strmý pád, který byl způsoben nenastoupením klíčového hráče.

Nešťastné tři dny, tak by se dala popsat poslední tři kola PELC, které byla naše PUBG sestava nucena odehrát ve změněné sestavě. Místo Odstřelovače musel nastoupit náhradník St4mz, který ovšem neměl s týmem nahráno a to se v silné konkurenci ihned projevilo. Z průbězného 6. místa se naši hráči postupně propadli až na 14 místo. Odstřelovač, během víkendu prodělal vyšetření a věříme, že bude brzo zpět v plné síle. I přes toto umístění i nadále setrváváme jako jediný český tým v PELC lize.

PUBG sestava:

Petr „Zampeek“ Žampach
Jáchym „Sundej_Boty“ Šimeček
Mirek „Odstrelovac“ Ernygr
Miloslav „PiXeL1K“ Feik

Sub: Ondra „St4mz“ Gofroj

Tabulka – PELC FINAL :

Prvních osm týmů také rozdělí celkový prize pool ve výši $ 30,000 pro PEL Contenders. S $ 10 000, se může spokojit tým UNITY, který porazil favority z Reciprocity , ale zdaleka to není vše a bitva o Evropu ještě neskončila.

Všech 16 týmů z PEL Conteder Final se kvalifikovali PEL Kick Off Cup (PELC Offseason v Berlíně) . A naši kluci mají i postup do phase 2, ale více informací se dozvíme až průběžně od pořadatelů.

Rozdělení výher:

1 místo – $ 10,000
2 místo – $7 000
3 místo -$ 5 000
4 místo – $ 3.500
5 místo -$ 2.000
6 místo – $ 1.500
7 místo – $ 500
8 místo – $ 500

Děkujeme všem za podporu! I naši kluci byli rádi, že viděli ohlas v Twitch chatu.