Inside GamesPUBG

Změna v PUBG setavě!

Po perných týdnech v PELC series můžeme hodnotit, že naši kluci rozhodně nezklamali a ukázali, že jsou schopni bojovat s těmi nejlepšími týmy v našem regionu. Ovšem dnes to nebude jen o výkonech. Bohužel změny v týmu se nevyhnuli ani nám a tak musíme dnes ohlásit odchod hráče Jáchyma „Sundej_Boty“ Šimečka.

Tým spolu působí ve stejné soupisce už nějaký ten pátek a je to jeden z nejlépe spolupracujících týmů v ČR, což dokazuje i účast v PELC lize. Ovšem ze školních důvodu nemůže již nadále s kluky v týmu působit Jáchym „Sundej_boty“ Šimeček. Toto rozhodnutí bylo učiněno ještě před začátkem ligy a „Sundej_boty“ si byl vědom toho, že před off-line finálem v Berlíně je třeba se soustředit mnohem více na trénink a proto přepustil své místo v sestavě Danielovi „Seniksovi“ Ručkovi.

Vyjádření kapitána týmu Miloslava „PiXeL1K“ Feika :

„Pro většinu z vás to bude zřejmě nečekaná změna, ale dnešním dnem náš tým opouští Jáchym aka Sundej_boty (Sunday) a bude nahrazen Seniksem. Během půlroku jsme toho s Jáchymem dokázali hodně a z velké části za to může on. Za to bych mu rád za celý tým poděkoval a přeji hodně štěstí při studiu a případném comebacku.

Vyjádření kouče týmu Martina „Komiax“ Komínka :

„Odchod „Sundej_botyho“ mě velmi mrzí, ale chápu ho a respektuji jeho rozhodnutí. Co se týče jeho náhrady, myslím si že Seniks je na jeho místo ideální, s klukama se zná už hodně dlouho, má s nimi strašně moc nahráno. Co se herní stránky týče, s klukama si hodně sedne a jako co-igl bude doplňovat Pixela.“

Vyzpovídání nového člena naší PUBG sekce :                   

  • Jak se jmenuješ?                                                                            
    Daniel Ručka

 

  • Kolik ti je let?
    25 let. 

 

  • Odkud pocházíš?
    Pocházím z Třince, kde jsem žil 18 let, nyní bydlím o kousek vedle na vesnici.

 

  • Studuješ nebo pracuješ?
     Po úspěšném ukončení mého vysokoškolského studia jsem se rozhodl následovat to, co mě baví a naplňuje za cílem se tím živit, tudíž na další studium či práci při 100% nasazení do PUBG nezbyl čas. Vždy se snažím dělat věc naplno, jinak to pro mne postrádá smysl.

 

  • Tvoje záliby?
     Kromě hraní PUBG je to nyní posilovna a posezení při vodní dýmce s přáteli.

 

  • Jak jsi se dostal k hraní her?
     Už jako malý kluk, první hra byla NHL 2001. Vždy jsem ve všem rád soutěžil, kdysi jsem navštěvoval kroužek šachů, poté jsem hrál závodně florbal, tudíž jsem velmi soutěživý typ.

 

  • Jak tě zrovna napadl tvůj nickname?
    Má přezdívka vznikla někdy na gymnáziu, když jsem pařil World of Warcraft a přemýšlel nad tím, jak si budu říkat. Líbilo se mi slovo „Fénix“ a tak vznikl můj nick „Seniks“.

 

  • Podporuje tě rodina v hraní her?
     Ano. Sledují většinou turnaje, když mají čas. Největší fanoušek je však můj 7-mi letý bratr, zná všechny mé spoluhráče a když vidí jiný nickname, než obvykle, tak se hned ptá, kdo to je, co to je za „randoma“.

 

  • Kdy sis pořídil první počítač na hraní her?
     První počítač jsem měl už jako malý kluk, ale to byl ještě internet přes telefonické vytáčení od tiscali. Pravděpodobně na gymnáziu jsem si začal skládat lepší počítač z našetřených peněz. Nikdy jsem ale neměl High-end PC a záviděl jsem mým vrstevníkům, kteří jej měli a mohli hrát nejnovější tituly bez lagů. První opravdu dobrý počítač jsem si pořídil až v roce 2017 abych na něm rozjel PUBG.

 

  • Proč tě zrovna napadlo hrát tuhle hru (PUBG)?
     Hned při vydání PUBG jsem věděl, že tuto hru chci vyzkoušet. PUBG kombinuje strašně moc faktorů, které je potřeba znát pro to, aby byl v ní člověk dobrý, a to je ten hlavní důvod, proč mě hra tak zaujala. Není to jen o tom mít co nejlepší aim a střílet vše, co se hýbe, ale používat u toho mozek a myslet hodně strategicky. Jsem velmi analyticky založený člověk a baví mě zkoumat, proč se tohle a tamto stalo, jak tomu předejít apod. Pro mne je PUBG nejlepší battle royale hra, která kdy vyšla, hlavně z hlediska reálnosti zakomponovaných ingame mechanik.

 

  • Kam až by jsi se chtěl dostat v e-sportu?
     Do profesionální PUBG ligy počínaje tímto rokem v Berlíně.

 

  • Nějaký tvůj oblíbený „profesionální hráč“? A tým?
     Hráč: Fuzzface/Jeemzz | Tým: Faze

 

  • Jaké máš úspěchy v e-sportových hrách?
    – Redbull Ultimátní hráč 2015 – 3.místo
    – Redbull Ultímátní hráč 2016 – 2.místo
    – Y-games PUBG 2018 – 1.místo
    – MČR PUBG 2018 – 2.místo
    – Broadcaster Royale v Seattlu – 8.místo

    Pro každého je úspěch individuální věc, toto jsou však ty, které jsou úspěchy pro mě.

 

  • Proč zrovna volba Inside Games?
     Pro mne nebylo důležité, jaká organizace nám poskytne zázemí, ale podmínky, které jsou schopni nabídnout. S klukama se znám dlouho a hrál bych s nimi pod jakoukoli organizací.