Inside GamesPUBG

Střet regionů v PUBG?

Nedávno proběhlo střet národů v podání GLL, kde národy proti sobě bojovaly v různých herních módech. Herní portál Grunex se inspiroval tímto formátem a uspořádají Reginal Cup, kde se představí nejlepší hráči z regionů.

Nasi hráči rozhodně nebudou u této akce chybět a trochu nezvykle si zahrají proti sobě. Za region Vysočina je totiž kapitán

Miloslav „pixel1k“ Feik a proti němu nastoupí jeden z nejlepších fraggerů z našeho týmu Miroslav „Odstrelovac“ Ernygr , který je kapitánem Ústeckého regionu. Představit by se měli i dva zbývající hráči Seniks a Zampeek. Kluci se určitě nebudou šetřit a půjdou do toho naplno.

Turnaj se uskuteční 13.4.  ve formátu FPP, kde proti sobě prověří sílu 15 týmů z českého regionu a zbytek doplní slovenská reprezentace. Bude to první turnaj, který se odehraje podle nejnověějšího bodování a bude v BO7 serii.

Celou akci bude provázet stream na twitchi, kde jeho hlavním aktérem nebude nikdo jiný než Nikolai „Mazarini“ Lazarev a Martin spajKK Beneš.  Chybět nebude ani divácká soutěž, kterou vylosují přímo na streamu.

 

Rozdělení podle regionů:

Na obrázku může být: text

Na obrázku může být: text

Na obrázku může být: text

Na obrázku může být: text

 

Podle soupisek je patrné, že půjde o bratrovražedný souboj! A také o to kdo z kluků je ten nejlepší střelec. Tak nezapomeňte sledovat tuto akci a podpořit naše chlapce.