PUBG

Začíná PEL Contender fáze 2 !

V pondělí 13 května vstupuje naše PUBG sekce do 2. fáze PEl Contender ligy, která trvá až do 2. července.  Náš tým čeká celkem dlouhý maratón, jelikož se bude hrát celkem 112 her. Tenhle systém na 100% prověří všechny týmy, jestli dokáží podávat konstatní výsledky. Do této fáze Contender se probojovalo i mnoho nových týmů, takže konkurence bude obrovská. Naši hráči se ovšem poctivě připravují pod taktovkou bývalého hráče a nyní trenéra Komiaxe. Kluci přípravu nepodcenili a po Berlínské lance ladili chyby ve scrimech a také bojovali o cenné body na MČR, kde se jim dařilo. 

Sestava PUBG:
Formát ligy

Každý týden se bude hrát  od Pondělí do Čtvrtka a to od  – 19:00 hod. Každá skupina odehraje 4 hry za den. Skupiny se budou střídat na přeskáčku, kde jeden týden hraje skupina A a druhý skupina B. 32 týmů bude rozděleno do dvou skupin po 16 ti týmech. Náš tým hraje ve skupině A, která začíná hrát v Pondělí 13. května. Sledovat a fandit naším klukům můžete na streamu PEL Esport.

 

Očima našeho střelce : Daniela „Seniks“ Ručky

Cílem bude se dostat do TOP 12tky, která pojede do Berlína bojovat o 4 spoty v profesionální lize. Konkurence je, ale vzdálená té, kterou jsme měli v PEL studiu.

Prizepool a bodování: ( za 1 kill 1 bod.)