FortniteHearthstonePUBG

Playzone Challenge zahajovací den za námi

Včera nám odstartoval první ročník Playzone Challenge, kam vyrazily i naši týmy. A jak se jim první den dařilo? Pojďme se na to v rychlém shrnutí podívat.

Na obrázku může být: 3 lidé

Jako první do turnaji vstoupil náš PUBG tým, který je bezpochyby největším favoritem v turnaji. Kluci svou pouť turnajem začali 4. místem. Ovšem během dalších dvou her se jim nepřála zóna a skrze následné rotace vypadli vždy v rané fázi hry. Vše ale spasila poslední hra dne, kde zóna šla přímo na naše hráče a ti si pozici pohlídali, nastříleli 10 killů a připsali si ještě 10b za vítězství mapy. Celkově se tak po prvním dni nachází na 4. místě. Dnes je čekají další 4 hry základní skupiny a v případě postupu pak 5 her finálové skupiny.

SKupina A

 

Do turnaje taky v pátek vstoupily naši kartičkáři, konkrétně pak Jobsad, Heki a Norwis. Ty čekala první dvě kola SWISSu. Jak Jobsad tak Norwis vyhráli obě dvě kola do druhého dne se tak posouvají za stavu 2:0. Heki má zatím stav 1:1. Ale kluci mají dneska před sebou 5 kol a tak se může stát ještě cokoliv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fortnite tým vstupuje do turnaje až dnes a tak si včera kluci udělali lehký warmup a Novash s Muc1eu hráli kvalifikaci na World Cup.

 

O oficiální streamy se postarají streameři Orinn a Dodo!