Hearthstone

Masters Tour Bukurešť s modrobílým zastoupením!

Je to tak!! Jobsadovi se včera podařilo postoupit skrze kvalifikace na 2 Masters Tour. Ta se uskuteční v říjnu v rumunském hlavním městě Bukurešťi. 

Jobsadovi se poslední dobou daří a včera to prokázal znovu! Díky svému úspěchu se podívá na 2 Masters Tour ze tří tento rok. Již před měsícem se mu podařilo kvalifikovat na Masters Tour do hlavního města Jižní Koree Seoulu.

Pojďme si přečíst slova Jobsada o jeho tažení v kvalifikaci Masters Tour. 

Poté, co jsem se kvalifikoval do Seoulu, zbýval v tomhle roce už jenom jeden Masters Tour, a to ten jediný evropský, konkrétně v Bukurešti. Motivace se dostat na tento turnaj byla fakt obrovská, takže jsem se snažil hned od začátku registrací stihnout vůbec na kvalifikační turnaje dostat, což se nakonec podařilo i přes obrovský zájem ostatních. Kvalifikační turnaje se hrají pouze o víkendech, a tak jsem se i snažil v rámci možností prázdniny naplánovat, abych měl aspoň občas o víkendu volno. Hned první víkend jsem měl tedy v plánu se kvalifikovat a ušetřit spoustu času. V sobotu se mi to bohužel nepodařilo a po desetihodinovém swissu, kde jsem měl 7-1, jsem vypadl v top 8. V ten moment jsem vůbec v neděli už neměl chuť hrát, ale nakonec jsem se rozhodl, že bych měl stihnout kvalifikaci od šesti ráno na Asii, která je single elimination, což reálně ušetří dost času pro nás hráče. Na turnaj jsem zvolil agresivního Mech Huntera, protože mi přišlo, že by mohl dost dobře zcounterovat turnajovou metu. Hned od začátku turnaje jsem vyhrával jednu hru za druhou a se skórem 7:0 (14:2) jsem se kvalifikoval na poslední turnaj Masters o 500000 $ v Bukurešti. Turnaj jsem měl hotový za necelých 5 hodin ? a jsem strašně rád, jak lehce se mi podařilo dostat do Seoulu i do Bukurešti, zároveň základ mého úspěchu byl, že v době kvalifikací jsem měl hodně natestováno z Battleriff pro League, kde jsem teď na 4. místě a jsem i blízko ke kvalifikaci na finále (20000$ -16 hráčů).