PUBG

VRACÍME SE ZPĚT DO CONTENDER LIGY

Byly to neskutečné nervy, psychický nátlak i nepříznivé zóny. Poslední hra ovšem rozhodla o našem návratu do PELC.

Nutno na začátek říct, že málokdo před poslední hrou věřil, že bychom ještě mohli postoupit. Ocitli jsme se na třináctém místě, ztráceli jsme deset bodů na postup a zbýval pouze jeden jediný Miramar. O to více nám zatrnulo když jsme se viděli v jaké situaci se v závěru nachází Odstřelovač. 1 v 2 v 3 situace vypadala ze začátku naprosto šíleně. Museli jsme vyhrát, jinak by nám body na postup nestačily. Jenomže…je to přece Odstřelovač a ten je jak víme naprostý šílenec, a to obzvlášť v těchto situacích.

Najednou se ocitáme v bratrovražedné situaci Odstřelovač vs. Kejdoran. Míra zachoval chladnou hlavu a ikdyž dostal nepříjemně nahitováno dokázal tuto 1 v 1 situaci vyhrát a posunul nás do třetí fáze Contenderu. Po právu si pak zasloužil veliké ovace jak v chatu tak od komentátorů samotných. Gratulace ovšem patří celému týmu. Společně si prošli šestnácti neskutečně náročnými seskoky a nakonec vše dobře dopadlo. Sám Seniks po této sérii řekl, že to pro něj byla psychicky nejtěžší série her, kterou kdy hrál.

Gratulace nepatří jen našim klukům ale také týmu eXtatus, který svoji jízdu zakončil na třetím místě. Je tak tedy dost možné, že se s nimi potkáme již v polovině srpna ve skupinové části třetí fáze Contenderu. Každopádně sečteno, podtrženo. V druhé nejvyšší evropské lize nyní uvidíte hned dva domácí týmy.

PUBG soupiska:

Daniel „Seniks“ Ručka

Miroslav „Odstřelovač“ Ernygr

Petr „Zampeek“ Žampach

Miloslav „Pixel1k“ Feik