PUBG

GLL GRAND SLAM ZNÁ SVÉ VÍTĚZE

Od 19. 7. do 21. 7. se ve Stockholmu ve Švédsku koná druhý mezinárodní event této sezóny v PUBG

Nejlepší týmy z celého světa se utkávají na obrovské stage o nadvládu na světové PUBG scéně. Týmy čeká celkem osmnáct zápasů, aby ukázali, který z nich dokáže podávat nejlepší a konzistentní výsledky. První den se evropskému regionu dařilo poměrně dobře a v TOP 3 má zatím dva své zástupce. Na třetím místě se po prvním dnu nachází NaVi a celému Grand Slamu vévodí Team Liquid. Pořadí se ale určitě ještě zamíchá, čeká nás ještě 12 napínavých her.

Kromě streamu, můžete sledovat GLL Grand Slam i z pohledu našich dvou hráčů Senikse a Pixelíka, kteří se kromě sledování celého eventu zapojí do Showdown regionálních zápasů.

 

UPDATE:

Druhý hrací den nám přinesl zajímavé změny v tabulce. FaZe předvedli skvělé výkony a usadili se před posledním dnem na špici. V TOP 5 tak nyní má Evropa hned čtyři své zástupce. Boj to ovšem bude až do konce, jelikož rozdíl mezi týmy na špici je opravdu velmi malý.

 

UPDATE 2:

FaZe dokázali udržet prvenství a stávají se vítězi GLL Grand Slamu. Odnáší si pohár a 130 000 dolarů. Na druhém místě překvapivě skončil tým Athletico Esports, o kterém ještě určitě uslyšíme. Bronzovou medaili odváží NaVi. Zklamání se naopak nevyhnulo Teamu Liquid, kteří končí až na místě čtvrtém.