HearthstonePartneři

Milionová tour Hearthstone hráče Jobsada se blíží

Již za týden vypukne první zastávka Grandmaster Tours. Rozjede se tak půl rok plný mezinárodních Hearthstone turnajů, kterých se účastní náš zástupce Jobsad. Ten bude bojovat o téměř 23 milionů korun.

Jak jsme se již zmínili, tak první zastávkou bude jihokorejský Soul, kde se uskuteční 2 zastávka Grandmasters Tours. Dotace toho turnaje je neuvěřitelných 500 000 dolarů. Jobsad se utká s 250 hráči s z celého světa, kteří se na tuto akci kvalifikovali a cíl je jasný! Probojovat se mezi TOP 8 a bojovat o případný slot do Grand Masteru.

Do Koreji jedeme už za týden a příchod nové expanze a nové mety udělá turnaj ještě zajímavějším. Budeme mít totiž mnohem méně času na přípravu a na testování nových karet, takže bude prostor na experimentování. Přípravu určitě nepodcením a už teď se těším na tento skvělý turnaj v jednom z nejmodernějších měst světa.

 

Oficiální stream turnaje

 

Ať už bude výsledek v Koreji jakýkoliv nemusí se Jobsad obávat, že by mu skončilo turnajové vytížení. Ihned v září ho čeká Pro Legends Summer Series, které hostí městečko Krefeld v Německu. Na tuto akci se Jobsad kvalifikoval díky dvouměsíčnímu procesu. Účast na této akci je neméně prestižní, jelikož díky dlouhodobé kvalifikaci se na tuto akci dostali ti nejlepší hráči Hearthstonu z Evropy.

V září budu hrát v Krefeldu Pro Legends Summer Series, což je LAN finále Battleriff ligy. Battleriff liga je tříměsíční a 16 nejúspěšnějších se kvalifikuje na toto finále, vzhledem k tomu, že se hraje obrovský počet her, tak tady budu potkávat vskutku kvalitní soupeře a už teď se těším na dramatické série v krásném a vyhlášeném TakeTV studiu.

 

A pokračujeme dále! V říjnu se opět vrhneme do víru Grandmasters Tours. Tuto poslední zastávku bude hosti hlavní město Rumunska Bukurešť. I na této zastávce bude přítomno 250 hráčů z celého světa, kteří se kvalifikovali a Jobsad tak bude mít další příležitost připsat si další zářez v sezoně.

Kromě mezinárodních turnajů čeká Jobsada letošní ročník For Games a Mistrovství České republiky. Bez pochyby se máte na co těšit a držte Jobsadovi palce, aby se mu podařilo pro naší zemi v konkurenci světových hráčů urvat co nejlepší umístění.

 

Jobsada také můžete sledovat na jeho sociálních profilech