Inside GamesPUBG

PEL CONTENDERS ZAČÍNÁ UŽ ZA PÁR DNŮ

Třetí fáze PELC, které se po menší pauze budeme účastnit i my je už doslova za rohem

Po nevydařeném pokusu o udržení ve fázi dva přichází třetí část opět s naší účastí. Stejně tak jako tomu bylo v minulosti v základní skupinové části máme 32 týmů rozdělených do dvou skupin po šestnácti. Náš tým se nachází ve skupině A, kde se potká s týmy jako Tornado Energy, Unity, 3DMax nebo třeba Ferrari Breach s Okkem. Druhý domácí zástupce, kterým je tým Moops se nachází ve skupině B, tudíž bychom se s nimi mohli potkat až v případném finále.

Začátek turnaje bude 21. 8. a bude probíhat až do 12. 9. Během této doby se odehraje BO32 série, ze které postoupí 8 nejlepších týmu do finále, kde budou bojovat o účast na offline Lan akci v Berlíně, kam jsme se v minulosti podívali i my. Finálová část pak bude probíhat od 16. 9. do 2. 10.. Všechny hrací dny budou začínat vždy od 19:00 našeho času, proto se nenechte zmýlit časem, který je udáván na oficiálním webu, jedná se o čas Londýnský.

Pevně doufáme, že nám budete opět fandit tak, jako doposud a my se opět probojujeme do Berlínského PEL studia. Sledovat budete moci na kanále  PEL esports.