FortniteInside Games

V4 FUTURE FESTIVAL

Další ročník známého V4 Future Festivalu je již za dveřmi.

Hned na začátek bychom Vás rádi upozornili, že tento ročník se uskuteční bez velmi známé MOBA hry – League of Legends. Bohužel organizátoři se domluvili na tom, že tento ročník dají šanci pouze staré klasice – Counter-Strike:Global Offensive a ne zas tak méně známému titulu – Fortnite.

Ano je to přesně tak jak čtete. Dalším hlavním titulem na V4 Future Fest bude Fortnite. Kde bude hlavním lákadlem pro účastníky nejen peněžní odměna ale i zajisté upevnění vztahů mezi českými hráči.

Fortnite

Fortnite turnaj bude rozřazený do 4 kvalifikačních dnů. Bude se hrát systémem BO5 – Což znamená, že se odehraje pět map, kde se budou sbírat body za umístění a za zabití. Po konci pěti map postoupí 3 nejlepší dvojice z každé kvalifikace.

  1. kvalifikace – 31.8.2019 
  2. kvalifikace – 1.9.2019
  3. kvalifikace – 7.9.2019
  4. kvalifikace – 8.9.2019

Offline finále se odehraje v Budapešti 21.9. pro Českou, slovenskou a polskou republiku. Pro Maďarskou republiku se odehraje 22.9.

Celkový prizepool činí 30 000€ přičemž je 10 000€ jen pro Maďarské hráče.

 

COUNTER-STRIKE

Do Counter-Strike turnaje se můžete dostat pomocí kvalifikací. Z každé země postupuje pouze JEDEN účastník. Na tento turnaj dostali invite přední evropské celky jako například Mousesprots, Ninjas in Pyjamas, Virtus.Pro nebo MIBR což určitě přinese velkou návštěvnost této akce. No kdo by si nechal ujít možnost setkání s GeT_RiGhTem nebo Fallenem?

  1. kvalifikace – 17-18. 8. 
  2. kvalifikace – 24-25. 8.
    Národní finále – bude oznámeno

Celkový prizepool činí 300 000€!

 

DŮLEŽITÉ: Pokud se kvalifikujete na tento turnaj, tak organizátoři akce Vám hradí veškerou dopravu a hotel!

Zdroj: https://v4futuresports.eu