Counter-Strike: Global Offensive

Modrobílé barvy opět zazáří i na CS:GO scéně

Je tomu tak po více než dvouroční odmlce se opět v našich řadách objeví CS:GO tým. Pod svá křídla bereme tým s názvem Kopec Srandy ve kterém působí silná jména tuzemské CS:GO scény. Pojďme se podívat, kdo bude Inside Games reprezentovat v nadcházejících měsících.

Vrchol sezóny se nám nezadržitelně blíží a tak jsem se rozhodli opět vrátit do starých kolejí a zaměřit se na CS:GO. Dlouho jsme sledovali naší scénu, až se naskytla možnost oslovit tým, který by pomýšlel na nejvyšší příčky a chtěl uspět. Proto nyní naši fanoušci mohou fandit takovým jménům jako je queztone či Zero, kteří v následujících měsících oblečou náš dres. Tato sestava bude pod Inside Games působit po zbytek sezony. Poté se uvidí, zda spolupráce bude prospěšná pro obě dvě strany.

Naši fanoušci se tady mohou těšit, že naše barvy uvidí na vrcholných turnajích sezony jako je finále COOL Finals a také na samotném MČR. Zde se již představí náš PUBG tým a věříme, že i kluci z  CS:GO týmu. Doufáme, že se našim hráčům bude na podzim dařit a přivezou ty nejlepší výsledky.

Soupiska iG.CS:GO týmu

Vyjádření nové CS:GO sekce slovy Jana „Honese“ Urváleka. 

Do Inside Games jsme se rozhodli vstoupit skrze super jednání a chování majitelů organizace k hráčům. Líbilo se nám co nám Inside Games nabídlo a došlo k vyhovění z obou stran. Nyní se soustředíme na sedmou sezonu ESEA Open League 14 , COOL Finals a také účast na MČR. Mimoto se hodláme zapojovat také do evropských kvalifikací.  Držte nám palce.

 

Přejeme klukům hodně úspěchů pod barvami naší organizace! #iGHYPE