Counter-Strike: Global Offensive

ESL NATIONALS JE V PLNÉM PROUDU A CSGO TÝM SBÍRÁ CENNÉ BODY

Třetí hrací týden ESL Nationals je za námi a my známe výsledky. Předtím, než se k nim ale dostaneme, si pojďme shrnout ještě pár faktů.

Jedná se o druhou sezónu ligy, do které se společně s námi kvalifikovaly i týmy ECLOT Gaming, Gravity, FURY Esport, Team Brute a EXORS. Universe a Dark Tigers pak obdrželi přímou pozvánku na základě výsledků přechozí sezóny. V základní části se utká každý s každým v BO2 sérii, což znamená že se dočkáme celkem 7 hracích týdnů, a v každém týdnu 2 hracích dní. Po třech BO2 zápasech si momentálně držíme skóre 4-2 na mapy, které nám zajišťuje 2. místo v celkovém žebříčku hned po úřadujících šampionech. V rámci odehraných kol jsme přemohli Dark Tigers a následně remízovali s EXORS a Team Brute. Aktuálně vypadá tabulka 2. sezóny ESL Nationals takto:

Hones se navíc může pyšnit největším headshot ratem z celé ligy, ten činí 63 % .  Podrobné statistiky a výsledky můžete nalézt na ESL Pro webu. Další zápas čeká naše kluky až příští úterý, tedy 5. listopadu a utkáme se proti silnému celku ECLOT Gaming, který se nachází pod námi pouze v poměru vyhraných kol. O streamu Vás budeme informovat prostřednictvím Facebook stránky Inside Games.