PartneřiYOURGAMES

PŘEDSTAVUJEME NOVÉHO PARTNERA – YOURGAMES.CZ

S velikou radostí oznamuje nového partnera našeho týmu Inside Games. Tím je společnost YOURGAMES.CZ, která se specializuje na prodej digitálních a fyzických her. Pojďme si nového partnera představit blíže. 

Ostravská společnost YOURGAMES.cz je zavedený eshop specializující se na prodej digitálních a fyzických her, který na českém trhu působí od roku 2014. Za tu dobu se vyšvihl mezi přední české prodejce. Mezi hlavní přednosti kromě širokého výběru také patří okamžité doručení digitálního zboží, expresního doručení fyzického zboží do druhého dne od objednání, s funkční a rychlou podporou, včetně livechatu.

Cílem YOURGAMES.cz je poskytnout zákazníkům hlavně rychlé a bezproblémové doručení zakoupeného zboží, tak aby si svojí zakoupenou hru mohli zahrát co nejdříve. V nabídce nenaleznete předražené herní tituly, ba naopak hry zde pořídíte za lidové ceny, mnohdy až dvojnásobně levněji, než je tomu u konkurence. Své věrné zákazníky odměňuje občasnými soutěžemi o nejnovější hry, a slevovými kupóny, které nyní zasílají ke každé objednávce.

V případě objednání jakékoliv fyzické hry skladem do 18:30 máte jistotu doručení do druhého pracovního dne.

 

Pokud uvažujete o koupi nové hry, aby bylo co o Vánocích hrát, tak máme pro Vás pár tipů, přímo od YOURGAMES.cz

Výsledek obrázku pro Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V (GTA 5)

Představovat GTA snad ani nemusíme a tak pokud se chcete vrhnout do víru Los Santos, tak se vám bude hodit speciální Criminal Enterprise Starter Pack, který vám dá zajímavé bonusy, které se při startu 100 % hodí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Sims 4 CZ

Ve hře The Sims 4 si můžete vytvářet Simíky s jedinečným vzhledem, povahou a projevy emocí.Upravte si jejich vzhled, módní styl, osobnost, dovednosti, pracovní kariéru i styl chůze. Úplně poprvé mohou Simíci pociťovat emoce a také je vyjadřovat.

 

 

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro red dead redemption 2

Red Dead Redemption 2

Amerika, 1899. Konec éry divokého západu začal a muži zákona loví poslední zbývající psanecké gangy. Ti, kteří se nevzdají nebo nepodlehnou, jsou zabiti. Poté, co se ve městě Blackwater ošklivě zvrtne jedna vloupačka, Arthur Morgan a gang Van der Linde jsou nuceni prchnout. S hromadou federálních agentů a těch nejlepších lovců odměn ve státě v patách musí gang loupit, krást a probojovat se drsným americkým vnitrozemím, aby vůbec přežil.

 

 

 

 

 

 

Planet Zoo

Planet Zoo vám umožní zachránit ohrožené druhy, budete-li chtít. Obecně budete tlačení do závažných rozhodnutí, která mohou mít menší, ale i obrovský dopad. Ať už to (kromě vyhynutí) znamená cokoliv. Čeká vás výzkum spojený se zvířaty, starání se o ně, zajišťování vedlejší zábavy pro návštěvníky, management zaměstnanců, a samozřejmě nemohou chybět komplexní nástroje tvorby výběhů.

 

 

 

 

 

 

 

Více herních pecek nebo sběratelských figurek nalezneš na YOURGAMES.CZ