Hearthstone

JOBSAD O VÍKENDU VYRÁŽÍ ZDOLAT ESL NATIONAL – KATOWICE

Největší cestoběžník v našich barvách Jobsad opět vyráží za hranice naší země válčit o tak potřebný úspěch. A tentokrát opravdu doslova za hranice a to do Polského města Katowice na play-off ESL Nationals.

Jobsad musel projít dlouhý kvalifikační proces, který trval skoro dva měsíce. Je vidět, že liga je opravdu nabytá kvalitními hráči, jelikož o tom, kde postoupí rovnou do finále Winners Bracketu rozhodla až poslední hra. Tu Jobsad vyhrál, ale oponent, který hrál po něm také a díky skóre se posunul před Jobsada a ten tak bude muset začínat play-off v Katowicích v Loosers Bracketu. V tom by měl vyzvat hráče Ecco z týmu eSuba.

 

Slovo Jobsada před ESL Nationals v Katowicích

Zdravím, všechny fans IG do Polska se těším samozřejmě strašně moc, bohužel mám dost věcí do školy, navíc je nová expanze s novou metou a ještě k tomu se teď vracím z Německa, takže časově to je docela složité. Budu hrát proti Ecoovi v Losers bracketu, ve kterém jsem kvůli nešťastnému postupu až ze třetího místa. Takže cesta k titulů bude dost těžká a složitá ? Já osobně zbožňuji ligy tohohle typu a jsem strašně rád, že můžu pokračovat a bojovat v nich o titul. ?
V Katowicích bude dost dobrých soupeřů, ale největším problémem pro mě, budu já sám kvůli menší časové připravenosti a tréninku než obvykle. Každopádně se porvu o to, abych urval tak vytoužený titul a zakončil tak rok vítězstvím. Držte palce a modlete se za mě k RNG bohu. 🙂

 

STREAM TURNAJE