PUBG

PIXEL A NOWIKK VYRÁŽÍ NA PUBG DUO ADRIA CHAMPIONSHIP

Již dnes vyrážíme na jednu z našich dalších zahraničních misí! Opět to je v PUBG ale tentokrát se jedná o DUO turnaj v Chorvatském rekreačním a wellnes středisku Terme Sveti Martin. Na tuto akci se kvalifikovalo celkem 30 duo týmů, které si zahrají o krásný 10 000 Euro. 

A kdo se pojede do Chorvatska rekreovat? Dvojici, které budete moci 14. 12. fandit je Pixel1k a jeho parťákem bude Nowikk, který se uvolil a doplnil našeho kapitána na tuto akci.

 

Slovo Pixel1ka k PUBG DUO Adria Championship

Společně s Nowikkem jsme v sobotu 7.12. odehráli BO5 kvalifikaci, ze které postupovalo z naší skupiny TOP15 týmů. Zde jsme se umístili na 9. místě a zajistili si tak slot v BO6 finále PUBG Duo Adria Championship. To ovšem nebude odehrané „na onlinu“, nýbrž z LAN akce v Chorvatsku, kde se s ostatními týmy popereme o celkový prize-pool v hodnotě 10.000€, který je rozdělený mezi TOP12 týmů, přičemž první místo si odnáší 4.000€. Konkurence je velká a při BO6 formátu nebude prostor na chyby, takže doufám, že se nám turnaj povede zahrát jak nejlépe umíme a že neodjedeme s prázdnou.

Vy budete moci sledovat výsledky kluků na našem Instagramu, takže pokud nemáte follow, tak o hodně přicházíte. 🙂