PUBG

PUBG POSTUPUJE DO FINÁLE 303 ROYAL PRO LEAGUE

O minulém víkendu se náš PUBG tým porval za oceánem o finále 303 Royal Pro League. Naše kluky čekal druh hrací den skupinové fáze, kde po prvním skupinovém kole si drželi hezké postupové místo v 2. kole pak předvedli skvělé hry a dokonce ukořistili i Chicken Dinner. 

Jak již bylo zmíněno kluci vstupovali do druhého hracího kola z 11. pozice. Potřebovali tedy pokračovat v konzistentních výkonech, aby se udrželi v postupové TOP 16, která má jistou finálovou účast.  Je vidět, že kluci se ani za za oceánem neztratí a jejich skvělé výkony potvrdili ve 3. hře, kde dokázal Odstrelovac ukořistit Chicken Dinner.

Obrázek

Odstrelovac o postupu do finále 303 Royal Pro League

„V 303 lize se nám dařilo dobře, hlavně při fightu. Důležitý okamžik byl při Sanhoku, kde jsme vyhráli duležité fighty se Zampeekem a mně se poté podařilo vyhrát poslední fight. Jinak každou hru jsme si odnesli pár bodíku, což je důležité. Trochu mi vadil ping, protože se hraje na NA serverech, který způsoboval nějaký ten hit za zeď nebo pomalé nastupování do aut. Jinak jsme rádi, že jsme postoupili do finále a můžeme si tak odnést nějaký ty peníze.“

 

Grand finále 303 Royal Pro League o 6 500 $ začíná prvním kolem 24. 1. 2020 a pokračuje druhým kolem 31. 1. 2020.