PUBG

PUBG SESTAVA INSIDE GAMES – 2020

Od listopadu napjatě PUBG komunita sleduje, kdo se objeví jako 4 hráč v našem PUBG týmu po odchodu Senikse. Dnes je ten den, kdy se oficiálně dozvíte soupisku našeho PUBG týmu pro tuto sezónu.

Pojďme podívat trošku do historie. Jaký pro nás byl vůbec rok 2019? Byli jsme úspěšní? Je vůbec co vypíchnout?

Nejprve bych začal tím, že jsme začali rok s profesionalizací této sestavy.

● Petr „Zampeek“ Žampach
● Daniel „Seniks“ Ručka
● Mirek „Odstrelovac“ Ernygr
● Miloslav „PiXeL1K“ Feik
● Martin „KomiaX“ Komínek (Coach)

To pro nás, ale hlavně pro PUBG sestavu znamenalo, že se mohli PUBG věnovat naplno a nemuseli řešit ostatní věci. S touto nabušenou sestavou jsme se dokázali podívat dvakrát do PEL Studia v Berlíně, vyhrát několik turnajů a dokonce jsme se podívali i do zahraničí. Nesmíme zapomenout zmínit, že s touto sestavou jsme se stali historicky prvními vítězi PLAYZONE CHALLENGE 2019. Bohužel ne vždy se daří a zaváhání přišlo v Listopadu, kde jsme nezvládli zahrát Mistrovství České republiky v počítačových hrách a skončili jsme zde na 6. místě s 84 body.

Jak to tak bývá, tak po MČR se dějí veliké změny v sestavách a ani my jsme se tomu nevyhnuli – po MČR nás opustil Daniel „Seniks“ Ručka, kterému děkujeme za veškerou reprezentaci v týmu Inside Games a přejeme mu mnoho úspěchů v novém angažmá. 🙂

Kdo tedy bude naším 4. hráčem?

Slova kapitána týmu Miloslav „PiXeL1K“ Feik:

„Od MČR jsme přemýšleli nad dvěma hráči, kteří by se k nám na nadcházející sezónu přidali. Po dlouhých měsících trénování jsme se nakonec rozhodli, že právě FreeKill je tím pravým čtvrtým hráčem. Nyní máme v týmu 3 schopné fraggery. Doufám a věřím v to, že nám toto rozhodnutí pomůže posunout se o level výš a třeba překonat i úspěchy z roku 2019.

Naší nejnovější posilou se tedy stává Martin „FreeKill“ Pola, kterému přejeme, aby se pod naším jménem hrálo co nejlépe. Přejeme hodně úspěchů v budoucnu a mnoho vyhraných turnajů!

PUBG sestava k roku 2020 je tedy následující:

 Česká republika Miroslav „Odstrelovac“ Ernygr

 Česká republika Miloslav „PiXeL1K“ Feik

 Česká republika Petr „Zampeek“ Žampach

 Česká republika Martin „FreeKill“ Pola

 Česká republika Martin „KomiaX“ Komínek – manažer týmu