Counter-Strike: Global Offensive

STARÉ ZNÁMÉ TVÁŘE V NOVÉM CS:GO TÝMU

Každému, kdo v poslední době sledoval domácí CS:GO scénu bylo jasné, že ji neplánujeme tak rychle opustit. Naposledy jste mohli náš tým v sestavě kolem queztona vidět na listopadovém Mistrovství České republiky, kde jsme ale bohužel většího úspěchu nedosáhli. Čas jde ale dál a ani náš tým se nevyhnul rozpadu, nyní vám však můžeme s radostí oznámit kompletně novou soupisku, která je ovšem plná starých známých jmen.

Nebudeme vám lhát, ale vybírání, respektive hledání nové pětky, která by hájila naše barvy podle představ, bylo opravdu náročné. Nakonec se ale řešení chopil náš bývalý hráč Tomáš „tomkeejs“ Tomka, který souhlasil, že pro Inside Games složí nový tým. Jasnou volbou byl od začátku další bývalý člen Jiří „KOZLIK“ Kozel, který se po odmlčení vrací zpět na videoherní scénu. Zkoušení se táhlo, ale nakonec jsme našli vhodné posily a věříme, že spojením mladého talentu, motivace a zkušeností můžeme dosáhnout těch nejlepších výsledků.

Soupiska týmu iG.CSGO:

  • Výsledek obrázku pro cz flag icon png Matěj „Straty“ Cihlář – manažer týmu

Tyto borce budete moct v následujícím období sledovat střílet v našich dresech.

Jak to vidí kapitán  Tomáš „tomkeejs“ Tomka s novou sestavou?

Sestavu jsem budoval společně s Kozlikem a snad nikdy jsem neskládal tým takto dlouho. Tolik tryoutů, hodně méně známých jmen a stejně jsme nakonec zvolili tuto variantu. Pokud budeme všichni stejně makat a nebudeme to flákat, tak věřím, že minimálně na naší scéně dokážeme potrápit. Velikou výhodu vidím v tom, že nás budou všichni vnímat za outsidery a dost možná nás dost týmů bude podceňovat.