Inside GamesPUBG

PUBG TÝM SI PŘIPISUJE VÍTĚZSTVÍ V PLAYZONE SQUAD SERIES

Ve čtvrtečním finále Playzone Squad Series předvedl náš nový PUBG tým absolutní krasojízdu! Naše borce čekala BO5 série celkem tedy 1 x Sanhok, 2x Erangel a 2x Miramar. Start ve finále začal zvolna, ale konec byl v neskutečném tempu.

 

Finále započalo hrou na mapě Sanhok. V první hře se kluci umístili na 9. místě a získali 3 killy. První výhra přišla ve druhé hře na mapě Erangel. Kluci získali při rotaci výhodný compound, který drželi až do finálové zóny a sbírali kill za killem. Druhou hru tak zakončili vítězstvím se 7 killy. Na druhém Erangelu se to tolik nepovedlo a tak 3. hra skončila pro náš tým pouhými 4. body.

Králové Miramaru, tak by se dalo popsat řádění našich borců na této mapě. Dvě hry, dvě výhry! Zvláště první hra byla fenomenální! Klukům se podařilo nastřílet neskutečných 21 killů a připsat si vítězství! Bodová dotace 31. bodů je katapultovala na celkové první místo! Poslední hra probíhala velmi podobně a celkovým třetím vítězstvím si pohodlně dokráčeli pro první titul v barvách Inside Games.

 

Hodnocení finále z pohledu kapitána týmu Stanislava „arSHA“ Hrevúše

Do turnaja sme išli ako obvykle, hrať našu hru a spraviť čo najmenej chýb. Som veľmi rád, že sa nám podařilo s chalanmi vyhrať prvé MČR finále a sme pripravený v takýchto vykonoch pokračovať.

Hodnocení finále – Ondřej „St4mz“ Gofroj

Lepší start v barvách Inside Games jsme si nemohli přát! Z prvního měsíčního Playzone finále si odnášíme 1. místo. Dokázali jsem vyhrát z  pěti her dokonce 3x vyhrát čímž jsme si zajistili jistou výhru. Je to příjemné, že hned na začátku našeho působení jsme obsadili první místo jak v měsíčním finále, tak i v celkové tabulce MČR bodování.