Inside GamesPUBGPUBG Mobile

PŘEDSTAVUJEME NOVÝ PUBG MOBILE TÝM

Dnešním dnem navazujeme na naše úspěchy v PUBG a vstupujeme do světově populární mobilní verze této hry – PUBG Mobile. Na naší scéně rostou skvělý hráči a my jim chceme dát šanci, aby se ukázali světu!. 

Mobilní verze PUBG je jedna z nejpopulárnějších herních titulů na mobilních zařízení, hlavně v asijských zemích. Ani v našich končinách tato hra nezůstala bez povšimnutí a rostoucí komunita je důkazem, že tato mobilní střílečka je velmi zábavná, jak na hraní tak na koukání. Turnaje s výhry v řádech desítky tisíc euro jsou lákadlem pro stovky hráčů. Výjimkou není ani sestava složená z Českých a Slovenských hráčů, která donedávna hrála pod týmovým tagem WARLORDS. 

Hráči se spolu pravidelně účastní mLigy, která je jediná PUBG Mobile liga v našich končinách. Sestava okolo kapitána Júliuse „Daela“ Gojdiče momentálně dominuje celé lize a málokdo se jim může rovnat. Můžeme s potěšením konstatovat, že díky angažování této sestavy máme dva nejlepší PUBG týmy na tuzemské scéně.

Protože hráči na Českých turnajích nemají takovou konkurenci, tak je můžeme často vidět na velkých zahraničních turnajích. Nemůžeme ani nechat ladem jejich výsledky na turnaji PUBG Mobile Club Open, kam se probojovali jako jediný Česko-Slovenský tým.  Zde si zahráli o krásný pricepool 29 200$ a místenku na světové finále. Na své konto si nakonec připsali 10. místo mezi těmi nejlepšími týmy jako jsou Cream Esport, GoSkilla, Elevate. 

Konečné 10. místo na PMCO:Europe

 

 

Jsme tedy nesmírně rád, že můžeme spolupracovat s takto zkušenými hráči můžeme spolupracovat a nyní se podívejme na celou soupisku:

  • ÚAMK, a.s. Július “Dael“ Gojdič – kapitán
  • The Czech Republic flag icon - country flags Josef “sensi“ Drška
  • The Czech Republic flag icon - country flags Lukáš  “Sans“ Holub
  • The Czech Republic flag icon - country flags Kevin “Starky“ Neumajer
  • ÚAMK, a.s. Roland “BacKFire“ Sedláček

 

Slova kapitána týmu Júliuse „Daela“ Gojdiče o vstupu do Inside Games.

Ahojte, v prvom rade by som chcel poďakovať za veľkorysé prijatie celej našej zostavy. S chalanmi sa snažíme dosahovať čo najlepšie výsledky a sme veľmi radi, že naša snaha prináša aj zaslúženú odmenu. Dúfame, že v bielo-modrých farbách sa nám bude dariť ešte lepšie ako do teraz, aj vďaka podpore či už vás fanúšikov alebo samotného vedenia organizácie Inside Games. Naším cieľom je dosiahnuť čo najlepšie výsledky a dominovať czsk scéne tak ako doteraz, a dosahovať popredné priečky zahraničnej scéne a merať si aj na ďalej sily s najlepšími hráčmi v hre PUBG Mobile, a znova postúpiť na PMCO a vybojovať si slot vo world league .