Inside GamesPartneřiSAMSUNGTiskové zprávy

SPOJUJEME SÍLY S PŘEDNÍ ZNAČKOU HERNÍCH MONITORŮ SAMSUNG

Esport je dozajisté žhavým tématem posledních měsíců. Toto mladé progresivní odvětví stále roste a jinak tomu není ani v České republice. Toho si je vědom i jeden z předních technologických průkopníků Samsung. Tato jihokorejská značka se již několik let soustředí na vývoj herních monitorů, které mají přinést hráčům ten nejlepší herní zážitek a posunout tak jejich možnosti hry na vyšší level.

Právě spojení s hráči z profesionálního týmu Inside Games, který má více než 7leté zkušenosti s gamingem, je logickým krokem. Profesionální hráči mají ty nejvyšší nároky a právě Samsung, který staví na potřebách hráčů a přenáší je do nových technologíí, je tím pravým partnerem, který dopomůže hráčům z Inside Games k lepším výkonům.

 

„Vývoj herních monitorů Samsung sledujeme už pár let. Jejich vývoj je opravdu znát. Je vidět, že sledují, co hráči od herních monitorů aktuálně vyžadují. Jsme proto nadšeni, že můžeme být partnery s takovou silnou značkou a vzájemně si pomáhat. A to zejména nyní, kdy přichází se svojí zbrusu novou herní sérií a značkou Odyssey by Samsung“,  říká majitel herního týmu Vojtěch Klapuch a dodává, že věří, že tato spolupráce povede k šíření většího povědomí o tom, proč je pro hráče důležité mít správný monitor – protože rozdíl mezi výhrou a prohrou je otázka doslova pár milisekund.

 Hráči Inside Games na turnaji PEL Promo Berlin 2019.  Zdroj: Inside Games

 

Řada Odyssey pro nové zážitky ze hry. Portfolio jihokorejského technologického giganta, značky Samsung, rozšíří nová herní řada Odyssey. S cílem uspokojit i ty nejnáročnější hráče přináší Samsung mezi herní komunitu produkty vyladěné k dokonalosti, především na poli monitorů. V nejbližší době se tak herní nadšenci mohou těšit na prohnuté monitory Samsung G7 a G9.

Jsme nesmírně rádi, že právě Samsung může navázat spolupráci s českým esport týmem, který má nejen dlouholetou tradici ale i úspěchy na mezinárodní scéně a že právě hráči Inside games budou při svých velkých vítězstvích používat naše herní monitory. Těšíme se na spolupráci a přejeme mnoho úspěchů!“ říká David Kordík Head of Sales and Marketing IT B2C.