FIFAInside Games

DODGY SOUČÁSTÍ SPARTA INVITATION CUPU

Sparta Invitation Cup je turnaj pro všechny známé osobnosti a ty nejlepší esportové hráče domácí FIFA 20 scény. Turnaj vypukne už 26.4. a v následujících několika večerech, vždy v neděli, úterý a čtvrtek.

Ke konzolím zasednou hráči jako JamesBonyCasterT9LakyRIIJK a youtubeři či streameři MichSakoHaterisCaabik a VengefulBrothers a náš zástupce Dodgy, aby se utkali nejprve ve čtyřech skupinách a ti nejlepší poté v samotném play-off.

SKUPINA C

Všichni hráči jsou rozdělení do čtyř skupin, kde hraje každý s každým. Z jednotlivých skupin poté postoupí dva nejlepší hráči do play-off. To se pak odehraje formáte BO3.

Nejlepší dva hráči turnaje se pak mohou těšit na finanční odměnu v podobě prizemoney. Vítěz turnaje si odnese 10 000 Kč, hráč na druhém místě poté inkasuje 5 000 Kč.

Jak se Dodgy těší na Sparta Invitation Cup?

Samozřejmě jsem rád, že se mohu ukázat mezi takovými jmény jako jsou Laky, Riijk, JamesBony a další. Překvapilo mě, že jsem byl nasazen jako hráč. Jelikož sám sebe řadím spíše do skupinu streamerů a Youtuberů. (smích) Snad dokážu navázat na dobré výsledky a třeba i potrápit některého z favoritů. Palce mi můžete držet na twitch.tv/acsparta_esport, tak budu rád když tak 30.4 dorazíte v hojném počtu!

 

 

Zdroj: Grunex.com