Xiaomi Mobile Esport Class

XIAOMI ESPORT CLASS – 6. EPIZODA JAK VYTVOŘIT BALÍČEK KARET

Už víme, co je mulligan, jaké karty mají efekty a co jaké druhy karet máme. Nyní ale přichází ta pravá alchemie, poskládat si ten správný balíček karet. Ze začátku to může být těžké, jelikož nemáte všechny dostupné karty a proto se v tomto posledním díle podíváme, jak si sestavit optimální balíček díky, kterému budete schopni oponenty porážet a měl by být velmi dobře dostupný. Celý gameplay s ním, Vám pak ukáže Jobsad.

 

Úplný začátečník – basic a class karty

Pokud jste úplný začátečník, budete muset poskládat váš balíček převážně z basic karet – Doporučuji hrát převážně ty levné – do 5 many a takové které mají dobré staty, klidně bez speciálních efektů (battlecry apod) aby součet útoků a životů je aspoň dvojnásobný, než kolik stojí many – například Chillwind Yeti-4/5 za 4 many, Water Elemental 3/6 za 4 many nebo Acidic Swamp Ooze 3/2 za 2 many

 

Velmi dobré basic spelly jsou Frostbolt ,Fireball a Flamestrike (všechny z classy Mage)

 

Proto doporučuji hrát ze začátku Mage, protože má nejsilnější basic karty, které si postupně otevřete tím, že tuto classu budete hrát a zároveň má jednu z nejlepších heropower – za manu dát kamkoliv (nejčastěji do miniona) 1 dmg.

 Středně pokročilý

Pokud jste už otevřeli nějaké to množství packů (15+) a máte tak nějaké dusty, doporučuji vycraftit Dragon/Face Huntera – levný balíček, kde karty které musíte kraftit jsou jen common a rare za celkovou cenu 1400 dustů anebo warlocka taktéž za 1400 dustů. Pokud si chcete zahrát huntera nebo warlocka, zkopírujte tento odkaz a když vstoupíte do vaší kolekce, tak se vám automaticky načte, a uvidíte, které karty vám případně chybí.

 

Pokročilý
Pokud však už máte karet a dustů dostatek, doporučuji si na internetu vyhledat balík který vám nejvíce sednou. Nejčastěji jsou seřazené na tier 1-5- čím nižší tier (1) tím by měl být balíček lepší na dosažení lepších ranků.

 

GAME PLAY S JOBSADEM – ZOO WARLOCK DECK